Erzurumspor'da belirsizlik tepki çekiyor

Antalya kampının son günlerini geçiren Erzurumspor'da, transfer tahtasının açılması konusundaki belirsizlik sürüyor.

Tarih: 10.01.2023 12:38
Erzurumspor

Mavi beyazlı takımın Serik Belediyespor ile yağtığı hazırlık maçının 1-1 sona ermesi de, transferdeki zaruriyeti bir kez daha gözler önüne serdi. 

Sinan AYDIN

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüen Erzurumspor, önceki gün Serik Belediyespor ile bir hazırlık maçı yaptı. Müsabaka 1-1 sona ererken, gerek maçın sonucu ve gerekse ortaya konulan futbol, transfer tahtasının açılıp takviye yapılması zaruriyetini birkez daha gözler önüne serdi. Antalya kampının 8'inci gününde çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı takım, dünkü antrenmanda teknik ve taktik idman yaptı. İdman sonunda ise çift kale maç yapıldı. 

BELİRSİZLİK CAN SIKMAYA BAŞLADI

Erzurumspor, Antalya Kumluca’da 13 Ocak’a kadar kamp yaptıktan sonra İstanbul’a geçerek 15 Ocak'ta Pendikspor ile ikinci  yarının ilk maçını oynayıp Erzurum'a dönecek. Bu arada Erzurumspor'da transfer tahtasının açılıp açılmayacağının belli olmaması, taraftarların canını sıkmaya devam ediyor. Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in de tahtanın açılması konusunda olumlu yada olumsuz bir açıklama yapmaması, tepkileri artırıyor.taraftarların '' Açarsa Tahtayı Sekmen Açar'' çağrısına henüz bir dönüş yapmayan Başkan Sekmen'in beraberindek bir heyetle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp destek isteyeceği öğrenildi.