Erzurumspor'da defans hattı nazara geldi!

Büyükşehir Belediye  Erzurumspor'da son maçlarda yaşanan sakatlıklar ve hakemlerin gereksiz kartları,  mavi beyazlı takımın savunma hattında çok büyük problem oluşturdu.

Tarih: 21.09.2021 12:52
Erzurumspor

Sinan AYDIN

B.B Erzurumspor'da stoperlerden gelen haberler can sıktı, savunmadaki sıkıntı büyüdü. Yeni sezon öncesi savunma hattını tecrübeli isimlerden oluşturan Büyükşehir Belediye  Erzurumspor'da, son maçlarda yaşanan sakatlıklar ve hakemlerin gereksiz kartları mavi beyazlı takımın savunma hattında çok büyük problem oluşturdu. Tecrübeli stoperlerden Mustafa Yumlu'nun Ümraniyespor maçının son dakikalarında kırmızı kart görmesi ve bir diğer stoper Aykut Demir'inde sakatlanması, savunma hattını zor durumda bıraktı.

SAKATLARLA İLGİLİ BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Eyüpspor maçında iki tecrübeli savunmacısından  yoksun olarak sahaya çıkan Erzurumspor'da, Gökhan Kardeş ve Mustafa Akbaş stoper mevkiinde görev yaptı. Ancak Mustafa Akbaş'ında Eyüpspor müsabakasında sakatlanması, mavi beyazlı camiada morelleri bozdu. BB Erzurumspor Basın Sözcüsü Ahmet Dal, Cumartesi günü Kazım Karabekir stadında oynanacak olan Adanaspor maçı öncesinde Mustafa Yumlu'nun cezasının netleşmediği sakat olan Aykut Demir ile bir diğer stoper Mustafa Akbaş'ın durumunun da belli olmadığını ifade etti. Aykut Demir'in Adanaspor'a karşı oynamasının zor olduğunu sözlerine ekleyen Dal, Mustafa Akbaş'ın durumunun ise hafta içi yapılacak olan kontrollerden sonra belli olacağını bildirdi.