Erzurumspor'da hedef 3 puan

Ligin en genç takımına karşı mücadele edece olan BB Erzurumspor, tecrübeli iismleri ile mutlak üç puan almanın hesaplarını yapıyor.

Tarih: 15.10.2021 19:20
Erzurumspor

 

Sinan AYDIN

Yarın Altınordu ile çok önemli birmaçaçıkacak olan BB Erzurumspor,  hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. TFF 1. ligin 9. haftasında Altınorduspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, hafta boyunca teknik ve taktik çalıştı. Genç ve 90 dakika koşan bir takıma karşı oynayacaklarının bilincinde olan teknik direktör Erkan Sözeri, oyuncularına Altınordu'nun eksi ve artılarını anlattı.

ALY MALLE OYNAYABİLİR

Altınordu maçına sakat ve cezalı oyuncularından yoksun çıkacak olan Erkan Sözeri'nin , kadroda bugüne kadar hiç görev almamış Aly Male gibi isimlere yer vermesi bekleniyor. Taraftararda Aly Malle'nin oynamasını istiyor. Bu arada mavi beyazlı takımda sakat ve cezalı oyuncuların sayısının artması da hem Erkan hocanın hem de taraftarın canını sıkıyor. BB Erzurumspor'da cezaları nedeniyle kaptan Mustafa Yumlu ile Estrella, ayağındaki ağrılar nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Rosheuvel ve çocuğunun ameliyatı için ülkesine giden Samuel Olanare forma giyemeyecekler.

FORVET HATTIMIZ SIKINTILI

Soğuk algınlığı geçiren ve ilaçla antrenmanlara çıktığı öğrenilen Oltan Karakullukçu ile Ankaragücü maçında darbe alan Eren Tozlu'nun durumu ise maç saati belli olacak. Milli takımlardan dönen  Novikovas ile Shala'nın oynayıp oynamayacakları ise maç saati belliolacak. Erkan Sözeri'nin özellikle Novikovas'a ikinci yarı görev verebileceği, yada ilk 11'de başlatıp sonradan oyundan alabileceği öğrenildi. Diğer yandan sakatlıklarını atlatan ve takımla birlikte antrenmanlara çıkan Mustafa Akbaş ve Aykut'un da ilk 11'de görev alacağı öğrenildi. Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin Altınordu maçında Estrela'nın yerine Aykut Demir'i ön liberoda oynatması bekleniyor. TFF 1. Lig’in 9. Haftası’nda 17 Ekim Pazar günü saat 16.00’da, BB Erzurumspor ile Altınordu takımları karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak olan maçı, Turgut Doman yönetecek.