Erzurumspor'da huzur ortamı hakim

Keçiören maçında galibiyet parolası ile sahaya çıkacak olab futbolcular, antrenmanlarını neşe içinde südürüyor. Huzur ortamının hakim olduğu mavi beyazlı kulüpte, taraftar da zor günlerde takımının yanında olduğunu gösteriyor.

Tarih: 13.09.2022 10:10
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasında deplasmanda Ankara Kiörengücüspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Erzurumspor tesislerinde günde çift antrenman yapan futbolcuların neşeli halleri, camiayı sevindiriyor. Ankara'dan 3 puanla dönmek için söz birliği eden futbolcular, Tuzlaspor maçında alınan şok yenilgi sonrası üzdükleri taraftarlarına kendilerini affettirmek istiyorlar.

OLAWOYİN VE RASHAD MUHAMMED'E ÖZEL ÖNLEM

Alican Özfesli ile Zakarya Bergdich'in de takıma katılması ile çlışmalarını sürdüren teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda rakibin eksilerini ve artılarını oyuncularına anlattı. Olawoyin ve Rashad Muhammed gibi iki hızlı hücum oyuncusu olan Kiörengücü'ne karşı özel önlem almayı düşünen Muzaffer hoca, kendi oyun planını sahaya yansıtarak deplasmandan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Neşeli geçen antrenmanlarda, futbolcuların aile ortamını yakalamış olması camiayı sevindiriyor.

HÜCUMDA OLANARE AVANTAJIMIZ VAR

Antrenmanlardaki neşeli halleri ile dikkat çeken Samuel Olanare, Dadaşların bundan sonraki tüm maçlarda çok şeyler beklediği bir isim. Hücum hattında Olanare'ye güvenen Muzaffer Bilazer, oyuncusu ile zaman zaman görüşmeler yaparak Kiören maçında kendisinin ve taraftarın beklentisini hatırlatıyor. Transfer yapamayan Erzurumspor, Kiören maçına tam kadro çıkmayı hedefliyor. Kırmızı kart cezası biten Samuel Olanare ile Shala, ve sakatlığı geçen kaptan Mustafa Yumlu, bu maçta sahada olacak.