Erzurumspor'da ilk hedef tranfer tahtası

Erzurumspor'da belirsizlik had safhaya çıkarken, transfer tahtasının açılması için yoğun çaba sarfediliyor. Teknik direktör Muzaffer Bilazer’in Erzurum’da mesaiye başladığı ve kamp süreci ile ilgili planlamalar yaptığı öğrenildi.

Tarih: 13.06.2022 10:19
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Erzurumspor'da istif eden yönetimde As Başkanlık yapan Ahmet Dal, Onursal Başkan Mehmet Sekmen'e talimatları sonrası transfer tahtasını açmak için yoğun mesai harcıyor. İstifa eden Ömer Düzgün'ün "artık yokum" demesinin ardından Erzurumspor'da belirsizlik had safhaya çıkarken, transfer tahtasının açılması için yoğun çaba sarfediliyor. Mavi beyazlı kulüpte yaşanan yönetimsel krizin ardından tüm ibre Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulübün onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen'e çevrildi. Başkan Sekmen'in bu krizi nasıl yöneteceği ve gerek Ömer Düzgün'un bırakma kararı ve gerekse Başkan adaylığı noktasında nasıl bir karar vereceği ise dört gözle bekleniyor.

TRANSFER TAHTASI YA AÇILACAK YA DA AÇILACAK...

BB Erzurumspor camiası, bir yandan yeni başkanını ve yönetimini belirlemek için çalışma yaparken, diğer yandanda eski futbolculara olan borçlardan dolayı kapalı olan transfer tahtasını açmak için çaba gösteriyor. İstifa eden yönetimde As Başkan olarak görev yapan Ahmet Dal, transfer tahtasını açmak için gerek kulüpte ve gerek se İstanbul ve Ankara'da bir dizi görüşmeler yapıyor.

MUZAFFER HOCA MESAİYE BAŞLADI

BB Erzurumspor’da belirsizlik devam ederken, kulübün zor günlerinde koşa koşa göreve gelen teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, kolları sıvadı. Kongre tarihinin henüz belirlenmemesi nedeniyle taraftarlar büyük bir endişe yaşarken, Ömer Düzgün ve Muzaffer Bilazer kongreye kadar iş başındalr. Bu arada Ömer Düzgün, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında yönetimi bırakma kararı almalarına rağmen, kongreye kadar teknik direktör Muzaffer Bilazer ile birlikte mesai harcayacaklarını söylemişti. İl dışında olan teknik direktör Muzaffer Bilazer’in Erzurum’a gelerek mesaiye başladığı ve kamp süreci ile ilgili planlamalar yaptığı öğrenildi.