Erzurumspor'da işler çok karışık

Transfer yasağını kaldıramayan ve sahadaki başarısızlıkları ile dikkatleri üzerine çeken Erzurumspor freni patlamış kamyon gibi uçuruma doğru gidiyor.

Tarih: 25.01.2023 12:55
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Göztepe karşısında sergilenen oyun ve alınan mağlubiyet sonrası camiada futbolcu ve teknik heyete tepkiler devam ederken, sakat ve cezalı oyuncu sayısının da artması kulüpte işleri arap saçına döndürdü. Transfer tahtasını açacağı sözünü veren kulüp başkanı Ahmet Dal sessizliği tercih ederek tepkileri üzerine çekiyor. Onursal Başkan Mehmet Sekmen'de taraftarın tepkisini çekmeye başladı.

ERZURUMSPOR FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ

Transfer yasağını kaldıramayan ve sahadaki başarısızlıkları ile dikkatleri üzerine çeken Erzurumspor freni patlamış kamyon gibi uçuruma doğru gidiyor. Maddi sıkıntıları bir türlü atlatamayan ve 3 puanı silinen Erzurumspor'da, kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın sessizliği dikkatlerden kaçmıyor. Sahada alınan başarısız sonuçlar ile ligin alt sıralarında küme düşmeye aday gösterilir posizyonuna gelen mavi beyazlılarda, son Göztepe maçında ortaya konan futbol ve alınan mağlubiyet Onursal Başkan Mehmet Sekmen'i bile çileden çıkardı. 

GÖZTEPE MAÇI ÇOK ŞEY KAYBETTİRDİ

Yetersiz kadro ve transfer yasağı bulunan Erzurumspor'da bunlara ilave sakat oyuncular ve birde Göztepe maçında kaleci Göktuğ ile Orta alanın başanılı ismi Estrella'nın sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi, Samsun deplasmanı öncesi camiada tedirginliği had safhaya çıkardı. Mavi beyazlılarda Süleyman Koç, Muhammet Furkan Özhan ve Mikhail Rosheuvel sakatlıkları sebebiyle göztepe maçında kadroya alınmazken, bu oyunhcuların tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.  Sakat ve cezalı oynucu sayısının fazla olduğu Erzurumspor'da, başarısız hoca olarak adı tarihe geçecek olan teknik direktör Muzaffer Bilazer'in zorlu Samsunspor maçına nasıl bir kadro ile çıkacağı ise merak ediliyor. 

SAMSUNSPOR HAZIRLIKLARI MORALSİZ SÜRÜYOR

Bu arada camianın en çok merak ettiği konu olan transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı konusunda ne kulüp Başkanı Ahmet Dal'dan nede yönetimden net bir açıklama gelmemesi taraftarlarında tepkisine neden oluyor. Mavi  Beyazlı futbolcular, Samsunspor maçı hazırlıklarını moralsiz bir şekilde sürdürüyor. Taraftarlar futbolculara çağrıda bulunarak, '' Ya ,ıkın adam gibi top oynayın, ya da terkedin bu şehri. Aldığını paralaırn hakkını verin ki yastığa başınızı koyduğunuzda vicdanınız rahat olsun. Oynadığınız futbol futbol değil. Kimsetyi kandırmayın'' şeklinde konuştular. Transfer tahtasını açmak için olumlu bir gelişmenin yaşanmadığı Erzurujmspor'da, öyle görünüyor ki günümn sonunda tüm fatura kulübün onursdal başkanı Mehmet Sekmen'e kesilecek gibi.