Erzurumspor’da işler iyi gitmiyor

Denizlispor maçı hazırlıklaırnı sürdüren mavi beyazlı takımda; gerek hoca ve gerekse yönetim, futbolculardaki performans düşüklüğü sonrası başarısız sonuçlar alınmasının nedenlerini araştırıyor.

Tarih: 22.09.2022 10:25
Erzurumspor’da işler iyi gitmiyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 7inci hafta maçında kazım Karabekir stadyumunda  Denizlispor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Milli takım maçları nedeniyle liglere 1 hafta ara verilmesi sonrası iki gün izne çıkan futbolcular, Salı günü tesislerde toplanarak topbaşı yapmıştı. Denizlispor maçı hazırlıklarınuı sürdüren futbolcular, dün yardımcı antrenör Serkan Zaimoğlu nezaretinde düz koşu yaparak kondisyon çalıştılar, teknik antrenman yaptılar.

MUZAFFER HOCA BAŞARISIZ SONUÇLARIN NEDENLERİNİ ARAŞTIRIYOR

Kendisini kulüpteki odasına kapatan Muzaffer hoca, oynadıkları maçlar ile oynayacakları maçlardaki rakiplerinin maçlarını izleyip analizler yapıyor, nerede hata yapıyoruz sorusuna cevap arıyor. Son Kiören maçında üç duran toptan gol yiyen savunma hattındaki oyuncular ile yenilen gollerdeki en büyük kusurlu gösterilen kaleci Göktuğ ile özel görüşmeler yapması beklenen teknik direktör Muzaffer Bilazer'in özellikle kaleci konusunda yedek kalecilere 'hazır olun' talimatı verdiği öğrenildi.

Maç kazanamama sendromu yaşayan Erzurumspor'da, gerek hoca ve gerekse yönetim tarafından sorunun nasıl çözüleceği ise merak ediliyor. Galibiyete hasret Erzurumspor'da, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer teknik ekibi ve futbolcuları ile toplantılar yaparak kötü günlerin geride kalması için mücadele veriyor. Eldeki kadronun ligde tüm takımlarla başa baş mücadele edecek bir kadro olduğu düşünüldüğünde, başarısız sonuçlar alınmasının altında yatan başka nedenler oluğ olmadığı araştırılıyor.

GÖKTUĞ'A YAN TOP ÇALIŞMASI YAPTIRILMALI

Erzurumspor'da oynadığı maçlarda hep kötü performans göstererek taraftara saç yolduran kaleci Göktuğ, son Kiörengücü maçında yediği üç golde de aynı hatayı yaptı. Göktuğ çizgide çakılı kaldığı için savunma oyuncularının da dengesini bozuyor ve rakibin kolay goller atmasına neden oluyor. Spor otoritelerinin ortak görüşü, Göktuğ'un kaleci antrenörü tarafından yeteri kadar iyi antrenman yaptırılmadığı yönünde. Camiada kaleci antrenörünün değiştirilmesi, yeni gelecek antrenörün ise Göktuğ'a bol bol yan top çalışması yaptırması gerektiği görüşü hakim.