Erzurumspor'da kar ve tipi altında zor antrenman

Milli ara nedeniyle 3 gün izin verilen futbolcular, Erzurumspor tesislerinde toplanarak topbaşı yaptı. Kar yağışı ve tipi, futbolcuları ve teknik heyeti oldukça zorluyor.

Tarih: 24.03.2022 18:11
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında deplasmanda ligin dibine demir atan Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Samsunspor maçı sonrası milli takımın dünya kupası maçı nedeniyle verilen ara kapsamında izne çıkan BB Erzurumsporlu futbolcular, Çarşamba günü topbaşı yapmıştı. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer nezaretinde Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başlayan futbolcular, olumsuz hava koşulları nedeniyle antrenmanlarda birhayli zorlanıyorlar. Dünkü antrenmanı da zaman zaman kar yağışı ve tipi altında yapan futbolcular ve teknik heyetin zorlandıkları anlar yüzlerine yansıdı.

HEDEF GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK

İkinci yarıda çıktığı 10 maçta 5 beraberlik, 4 yenilgi, 1 galibiyet alan Büyüehir Belediye Erzurumspor, galibiyet hasretini 6 maça çıkarmış durumda. BB Erzurumsporlu futbolcular, ligin en zayıf takımı Balıkesirspor'u yenerek galibiyet hasretine son verip çıkışa gmek ve playof'a kalmak istiyorlar. Bazı futbolcuların ruhsuz futbol oynaması, takımda abilik görevi yapması beklenen Mustafa Yumlu ve Aykut Demir gibi tecrübeli isimlerin ise önderlik yapmakta yetersiz kalması, takımdaki başarısızlığın ana nedenleri arasında gösteriliyor. Taraftarlar, önceki yıllarda takımda görev alan ve mücadeleci yapsıyla gönüllerde taht kuran Egemen Korkmaz ismini çok arıyorlar.

MUZAFFER BİLAZER ZOR ZAMANDA GÖREV ALDI

TFF 1’inci Ligde 209 – 2020 sezonunda Teknik direktör olarak görev alan, takımın başında bulunduğu dönemde ilk maçında beraberlik, 4 maçta ise 1 beraberlik, 2 yenilgi ve 1 galibiyet alan Muzaffer Bilazer, bu sezonda sportif direktör iken yönetimin hataları sonrası takım hocasız kalınca yeniden teknik direktör olarak zor bir görev devraldı. İlk maçında Samsunspor karşısında puan kaybeden Bilazer, özellikle ikinci yarı takıma oynattığı futbolla gelecek için umut verdi ve taraftarlardan tam not aldı.