Erzurumspor'da kötü gidişat sürüyor

Hakan Kutlu yönetiminde yaklaşık 1 ay Antalya'da kamp yapan Erzurumsporlu futbolcularda, değişen birşey olmamış. Hem yönetimsel olarak hem de futbol olarak kötü gidişatını sürdüren Erzurumspor'da, taraftarların sabrı taşmak üzere.

Tarih: 10.03.2023 12:21
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 25. haftasında Ankara Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup olarak kötü gidişatını sürdüren Erzurumsşpor, galibiyeti unuttu. Yeni hocası Hakan Kutlu yönetiminde yaklaşık 1 ay Antalya'da kamp yapan Erzurumsporlu futbolcularda, pek değişen birşey olmadığı Keçiören maçında birkez daha görüldü.  Hem yönetimsel olarak hem de futbol olarak kötü gidişatını sürdüren Erzurumspor'da, taraftarların sabrı taşmak üzere.

TAKIMDA FUTBOL ADINA BİRŞEY YOK

Deprem sonrası Kazım Karabekir stadyumunda oluşan çatlaklar nedeniyle 'maç oynanamaz' raporu verilen Erzurumspor takımı, ev sahibi olma avantajını kaybetti. Keçiörengücü maçını Rize'de oynayan Erzurumspor, yönetimin sessiz kalmaya devam etmesi halinde iki hafta sonra oynaacak olan Rizespor maçını da Rize de oynarsa rakibe büyük avantaj sağlamış olacak. Keçiörengücü maçında ikinci yarı biraz toparlansa da futbolk adına pek istenileni verenyen Erzurumspor'da, hoca değişse d futbol adına yine birşey bulamadı taraftarlar. 

DENİZLİSPOR MAÇI KADER MAÇI 

12 Mart Pazar günü saat 19.00'da deplasmanda Denizlispor ile oynayacak olan Erzurumspor, küme düşme potasındaki rakibine de kaybederse iyice ateş hattına düşmüş olacak. Denizlispormaçı hazırlıklarına başlayan takımda, Hakan Kutlu futbolcularına rakibin artılarını ve eksilerini anlatıyor. Gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Erzurumspor'da, Hakan hovanın bu sıkıntıya nasıl birçözüm bulacağı da merak ediliyor. Taraftarlar, Denizlispormaçının mutlaka kazanılması gerektiğini, aksi halde küme düşmen iki takımdan birisinin Erzurumspor olacağı görüşünü savunuyorlar.