ERZURUMSPOR’DA KUPA MESAİSİ

Trenyol 1 Lig’de mücadele eden Erzurumspor, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Anagold 24 Erzincanspor’u konuk edecek.

Tarih: 04.12.2023 16:03
ERZURUMSPOR’DA KUPA MESAİSİ

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Geçen hafta sonu Gençlerbirliği’ni konuk eden Mavi-Beyazlı ekip, ligde son iki haftadır 1 puana razı oluyor. Kupada karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor maçı ile beraber çıkış arayan Hakan Kutlu, hem bir üst tura çıkmak, hem de ligde fazla süre bulamayan oyunculara şans vermek istiyor. 

GENÇLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Transfer tahtasının kapalı olması ile beraber takıma takviye yapamayan Dadaşlar, altyapıdan çıkardığı oyuncularla sözleşme yapmıştı. Anagold 24 Erzincanspor maçında ligde yeteri kadar süre alamayan bu oyuncular, kendilerini göstermek için maça çıkacak. Teknik Direktör Hakan Kutlu genç oyunculara vereceği bu fırsat ile hem kupada yoluna devam edebilmek, hem de bu gençlerin tecrübe kazanmasını istiyor.

DEMİRKIRAN DÜDÜK ÇALACAK

Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 13:00’de başlayacak. Maçta, hakem Burak Demirkıran düdük çalacak. Maçın yardımcı hakemleri ise Hüseyin Can ve Mehmet Dura oldu. Maçın 4. Hakemliğini ise Ramazan Haymana üstlenecek.