Erzurumspor'da  mesai bugün başlıyor

Perşembe güne kadar izin verilen futbolcular, bugün tesislerde toplanarak Manisa FK maçı hazırlıklarına başlayacak.

Tarih: 26.01.2022 18:45
Erzurumspor

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor'da Bandırmaspor maçı sonrası milli ara nedeniyle futbolculara Peembe gününe kadar izin verilmişti. Teknik direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayran mavi beyazlı kulüpte, mesai bugün başlıyor. Tesislerde toplanacak olan futbolcular, Erzurumlu yardımcı hocalar nezaretinde Manisa FK maçı hazırlıklarına başlayacak.

TARAFTAR UMUTLU

Şampiyonluk yolunda sıkıntılı günler giren mavi beyazlı takımda, yeni teknik dörektör belli oluncaya kadar futbolcuları Manisa FK maçına Erzurumlu yardımcı hocaların çalıştıracağı öğrenildi.  Taraftarlar, karamsar tablonun kısa sürede dağılacağına, Büyüehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ve As Başkan Ahmet Dal ile yaptığı görüşmelerdan olumlu kararlar çıkacağını, BB Erzurumspor'un sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lige çıkacağına olan inancını koruyor.

ALTIPARMAK KOCAELİSPOR, BAKKAL DENİZLİSPOR İLE ANLAŞTI...

Bu arada Spor Toto 1. Ligde sadece BB Erzurumspor değil Kocaelispor ve Denizlispor'da teknik direkltör arayışı içindeydi. Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıran Kocaelispor, BB Erzurumspor'u Süper Lige çıkaran hoca olarak tanınan Mehmet Altıparmak ile anlaştı. Fatih Tekke ile yollarını ayıran Denizlispor ise yine bir dönem BB Erzurumspor'da teknik direktörlük görevi yürüten Mesut Bakkal ile anlaştı. Mesut bakkal BB Erzurumspor'u Süper ligde iken çalıştırmış, teknik ve taktik bilgisi ile taraftarın gönlünde taht kurmuş bir isimdi.