Erzurumspor'da milli maç izni

Ligin favori takımlarından Ankaragücü'ne mağlup olan BB Erzurumspor'da milli maç nedeniyle verilen ara sonrası 3 gün izin verildi.

Tarih: 04.10.2021 19:45
Erzurumspor


Sinan AYDIN

Deplasmanda Ankaragücü'ne 2 - 1 mağlup olarak BB Erzurumspor'da, futbolcular Milli maçlar nedeniyle verilen ara sonrası 3 gün izne ayrıldı. TFF 1. ligin 8. hafta müsabakalarında Başkent Ankara'da ligin favori takımlarından Ankaragücü ile karşı karşıya gelen ve rakibine 2 - 1 mağlup olan Büyüehir Belediye Erzurumspor'da, alınan yenilgi taraftarları üzdü. Karşılaşma sonrası teknik heyet, A milli takımının maçları nedeniyle verilen ara sebebiyle futbolculara 3 gün izin verdi.

PEEMBE GÜNÜ TOPBAŞI YAPACAKLARI

Ankara Eryaman stadında oynanan maç sonrası futbolcular izinlerini geçirmek için memleketlerine giderken, kafilenin Perşembe günü kulüp tesislerinde toplanarak Altınordu maçının hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi. Bu arada Milli ara en çokta  mavi beyazlı takımda sakatlıkları nedeniyle haftalardır forma giyemeyen  Aykut Demir ile Mustafa Akbaş'a  yaradı. Tecrübeli iki futbolcunun verilen arada tedavileri tamamlanacak ve bir aksilik yaşanmaması durumunda Altınordu maçında formalarına kavuşacaklar.

ESTRALA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Öte yandan Ankaragücü maçında sarı kart gören orta sahanın başarılı ismi Estrela, gördüğü kart nedeniyle Altınordu maçında cezalı duruma düştü. BB Erzurumspor'da ayrıca Mustafa Yumlu da 1 maç cezası kaldığı için Altınordu maçında da oynayamayacak. Mavi Beyazlı takımda Gökhan Alsan'da kart sınırında bulunuyor. Bu arada BB  Erzurumspor yönetiminin Ankaragücü maçında kadro ve oyuncu değişikliklerinde zamanlama hataları yaparak maçın kaybedilmesinde en büyük etken olarak gösterilen teknik direktör Erkan Sözeri'den hesap sorup sormayacağı da merak konusu oldu.