Erzurumspor'da Omicron alarmı!

Tahtası kapalı olduğu için transfer yapmayacak olan BB Erzurumspor yönetimi ve teknik heyetini, Omicron varyantı korkusu sardı.

Tarih: 05.01.2022 18:30
Erzurumspor

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor'da, koronavirüsün yeni varyantı olan ve dünyada hızla yayılan Omicron virisüne karşı tedbirler artırıldı. Gerek Süper Ligde ve gerekse Spor Toto 1. Ligdeki bazı kulüplerde futbolcular arasında Koronaviris testi Pozitif çıkan futbolcu sayısı hızla artıyor. Tahtası kapalı olduğu için transfer yapmayacak olan BB Erzurumspor yönetimi ve teknik heyetini, Omicron varyantı korkusu sardı.

FUTBOLCULARA OMİCRON UYARISI

Mavi Beyazlı takımda, eldeki mevcut futbolcuların virüs kapmaması için önlemlerin artırıldığı öğrenildi. Erkan hocanın ligin ikinci yarısının Pazar günü başlayacak olması nedeniyle futbolcularına virise karşı korunmaları konusunda uyarılarda bulunduğu, zaten kısıtlı olan kadroda kayıp yaşamak istemediğini belirttiği öğrenildi. Mavi Beyazlı takımın futbolcularının kaldığı tesislerde dezenfektan ve ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Evli futbolculara ise sivil hayatlarında Omicron varyanrına karşı önlemlerini artırıp sağlıklarını tehlikeye sokmamaları uyarısında bulunuyor.

MENEMENSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bu arada mavi beyazlı takım, Menemenspor maçı hazırlıklarını da sürdürüyor. Pazar günü saat 13.30'da Kazım Karabekir Stadyumunda oynanacak olan maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan Dadaşlar, şampiyonluk yolunda ikinci devreye moralli başlamak istiyor. Kulüp tesislerinde teknik sorumlu Erkan Sözeri nezaretinde dün devam eden antrenmana düz koşu yapıp, dar alanda kısa paslaşmalarla başlayan futbolcular, daha sonra minyatür kale taktik maçı yaptı. Sezonun son haftalarında sakatlanarak takımını eksik bırakan Eren Tozlu’da antrenmanlarda gösterdiği performansla teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Bu arada ikinci yarının ilk maçında konuk edeceğimiz NasaDoge Menemenspor maçı biletleri satışa çıktı. Kale arkası 5 TL, Maraton 10 TL, Kapalı 20 TL ve VİP 40 TL olarak satışa sunuldu. Taraftarlar sosyal medyadan çağrı yaparak, ''Haydi Dadaşlar Kazım Karabekir’de buluşalım'' davetinde bulundu. Spor Toto 1. Lig’in 20. hafta maçında Büyüehir Belediye Erzurumspor ile  NasaDoge Menemenspor, karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 13.30'da Kazım Karabekir Stadyumunda oynanacak olan maçı yönetecek hakem triosunun bugün açıklanması bekleniyor.