Erzurumspor’da öncelik play-off biletini almak

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde teknik ve taktik çalışma yapan futbolcular, galibiyet serisi başlatarak hedefe ulaşmak istiyor.

Tarih: 12.04.2022 16:37
Erzurumspor’da öncelik play-off biletini almak

Sinan AYDIN

Boluspor maçı hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor’un ilk hedefi play-of biletini alıp sonrasında rakiplerin durumuna göre ilk ikiyi kovalamak. Spor Toto 1. Ligin 32. haftasında deplasmanda Beypiliç Boluspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde teknik ve taktik çalışma yapan futbolcular, galibiyet serisi başlatmak istiyor. Bugüne kadar çok hovardaca puanlar kaybeden futbolcular, Boluspor maçından da galip ayrılarak taraftarlarını sevindirip umutları korumak istiyor.

MUZAFFER HOCA MAÇ MAÇ İLERLİYOR

Takımının sezon sonundaki durumunu maç maç değvrlendiren teknik direktör Muzaffer Bilazer, öncelikle play-off biletini cebe koymanın hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda Boluspor deplasmanından 3 puanla dönmek zorunda olduklarını belirteren Muzaffer hoca, “Artık final haftaları, bu ortamda puan aslanın ağzında değil adeta midesinde o puanları söküp almamız lazım. Boluspor maçını kazanırsak, Play-Off biletini cebimize koyarız. En azından deriz ki; Play-Off bileti cepte. Sonrasına bakarız. Ardından Tuzlaspor kazandığımız takdirde başka şeylerden bahsederiz. Tabi rakiplerinde bu ortamda puan kaybetmesi önemli. Biz kazanarak onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz” ifadelerni kullandı.

ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

“Artık alttaki takımlarla oynamakta kolay değil. Herkes can havlinde“ diyen Muzaffer Bilazer, Bolu maçı çok zorlu geçecek. Bir maç kaybeden takım küme düşme potasına iniyor. Onun için bu saatten sonra kolay maç yok. Boluspor müsabakası da bizim için çok büyük bir önem kazandı. Cumartesi günü bizi zor bir karşılaşma bekliyor” dedi. BB Erzurumsporlu futbolcular, dün yaptığı antrenmanla Bolu hazırlıklarını sürdürdü. Muzaffer hoca, Bolu maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunu futbolcularına antrenmanlarda anlatarak prova yapıyor. Spor Toto 1. Ligin 32. haftasında Beypiliç Boluspor ile BB Erzurumspor, 16 Nisan Cumartesi günü Bolu stadyumunda karşı karşıya gelecek.