Erzurumspor'da sarı alarm!

Manisaspor maçı öncesi 5 futbolcusu sarı kart sınırında olan Erzurumspor'da, teknik sorumlu Bilazer kart alarmı verdi.

Tarih: 17.11.2022 11:43 Güncelleme: 17.11.2022 11:43
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig 14. hafta mücadelesinde deplasmanda Manisa FK ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dadaşlarda, 5 futbolcu Sarı kart sınırında bulunuyor. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, sar kart sınırında olan kaleci Göktuğ, Mustafa Yumlu, Orhan, Olanare ve Eren Tozlu ile konuşarak çok dikkatli olmalarını istedi. 

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Adanaspor maçında aldığı galibiyetle lige yeniden tutunan Erzurumspor, moralli bir şekilde Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.  Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda oyuncularına Manisaspor'un eksilerini ve artılarını anlatıp sahada nasıl bir oyun taktiği ile mücadele edeceklerinin provasını yaptıdı. Muzaffer hoca futbolcularına yaptığı konuşmada, Manisa'dan alacakları puan yada puanların çok önemli olacağını, takımın play-of potasına doğru çıkışa geçeceğini hatırlattı.

HOCADAN KART UYARISI

Muzaffer hoca ayrıca oyuncularına kart uyarsı da yapıp, Sarı kart sınırında olan kaleci Göktuğ, Mustafa Yumlu, Orhan, Olanare ve Eren Tozlu ile konuşarak kart görmemek için çok dikkatli olmalarını, şu aşamada tüm futbolculara ihtiyacı olduğunu söylediği öğrenildi. Bu arada Erzurumspor Kulübü, yayımladığı bir mesajla, Corendon Alanyaspor Asbaşkanı Oktay Cebecişe'in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirip başsağlığı diledi. Mesajda, ‘’Corendon Alanyaspor Asbaşkanı Oktay Cebeci’nin vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Alanyaspor camiasına başsağlığı dileriz.’’ denildi.