Erzurumspor'da sessizlik hakim!

Camiada, takımın son haftalardaki kötü futbolu ve kaybettiği puanların yanında transfer tahtasının açılıp açılmayacağı belirsizliği nedeniyle karamsar bir hava hakim.

Tarih: 13.01.2022 18:30
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacakolan Erzurumspor'da, antrenmanlar sürüyor. Camiada, takımın son haftalardaki kötü futbolu ve kaybettiği puanların yanında transfer tahtasının açılıp açılmayacağı belirsizliği nedeniyle karamsar bir hava hakim. Hiçbir girişimde bulunmayıp heeyi Mehmet Sekmen'den bekleyen Yönetim ise taraftarın tepkisini çekiyor. Taraftar, takımın bu kadro ile şampiyon olacağına inanmıyor.

ERKAN HOCA FUTBOLCULARINA SONUNA KADAR GÜVENİYOR

Spor Toto 1. Ligin 21. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürüdürüyor. Menemenspor ile 1-1 berabere kalarak büyük bir hayal kırıklığı yaratan mavi beyazlı takımda, bu maçta alınan beraberlik, adeta olumlu havayı da dağıttı. Futbolcular ve teknik heyet, Bursaspor maçına yoğunlaştı ancak, taraftarlar arasında karamsar bir hava hakim. Teknik direktör Erkan Sözeri, antrenmanlarda futbolcularından Menemenspor maçını unutup Bursaspor maçına odaklanmalarını istiyor. Bursa karşısında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyleyen Erkan hoca, futbolcularına sonuna kadar güvendiğini ifade ediyor.

TAHTA KAPALI, KARAMSARLIK HAKİM...

Futbolcular ise Bursaspor maçından galibiyetle ayrılarak taraftarların gönlünü almak istiyorlar. 12 Ocak itibarıyla ikinci transfer dönemi başladı. Rakip takımların yönetimleri, 'ciddi anlamda şampiyon olmak istedikleri için' ellerini ceplerine atıp önemli isimleri transfer etmeye başladılar. BB Erzurumspor'da ise başkan Ömer Düzgün ve yönetimi heeyi onursal başan Mehmet Sekmen'den bekledikleri için şuanda sessizlik ve karamsar bir hava hakim.  Transfer tahtası kapalı olan mavi beyazlı kulüpte, tahtanın açılıp açılmayacağı konusundaki belirsizlik takıma zarar vermeye başladı. BB Erzurumspor'da ihtiyaç olmasına rağmen tahtanın açılmayacağı görüntüsü segilenmesi taraftarın tepkisini çekiyor.