Erzurumspor'da sessizlik hakim

Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in kongre tarihi ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. As Başkan Ahmet Dal, transfer tahtasını açmak için  yoğun bir mesai harcıyor. Muzaffer hoca ise 27 Haziran'da 1. etap kampı başlatmayı planl

Tarih: 15.06.2022 09:39
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Yeni sezon öncesi 1. ligde rakipler arasında transfer savaşı yaşanırken, Erzurumspor'da sessizlik sürüyor. Çözülmesi gereken bir çok sorun varken şuana kadar herhangi bir açıklama yapılmaması, taraftarı endişelendiriyor. Başkan Ömer Düzgün'ün görevini bırakması sonrası  gözler kongre sürecine çevrilirken, Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in kongre tarihi ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Erzurumspor'daki sessizlikten dolayı meraklı bir bekleyiş içerisine giren taraftarlar ise Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in bir an önce gelişmelerin ne olacağı yönünde açıklama yapmasını bekliyorlar.

AHMET DAL ÇALIŞIYOR

Mavi beyazlı kulübün kabusu olan transfer tahtasının kaldırılması için ise As Başkan Ahmet Dal yoğun bir mesai harcıyor. 20'ye yakın dosyaçözüme kavuşturmak için bir dizi görüşme yapan Ahmet Dal, borcu olduğu için kulğübe transfer yasağı getiren eski futbolcularla da telefonla görüşmeler yaparak anlaşma yolu arıyor. Birçok futbolcu ile görüşmelerin olumlu gtiği ve para bulunması halinde borcun daha uygun fiyata kapatılabileceği gelen bilgiler arasında.

MUZAFFER BİLAZER'İN HEDEİ 27 HAZİRAN

Yeni sezon öncesi Erzurumspor'da yabancı oyuncular Yakub Szumski, Martin Hasek, Samuel Olanare, Estrella ve Shala'nın yanı sıra yerli oyunculardan Eren Tozlu, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Orhan Ovacıklı ve Ahmet Canbaz'ın sözleşmeleri devam ediyor. Bu arada teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'de belirsizliğin yaşanmasına rağmen kulüp tesislerinde yeni sezonun planlamasını yapıyor. Mavi beyazlı takımda kulüp tesislerinde mesai yapan Muzaffer hocanın sözleşmesi devam eden futbolcularla görüştüğü, ayrıca transfer listesi de hazırladığı öğrenildi. Muzaffer Bilazer'in 27 Haziran'da 1. etap kampı başlatmayı planladığı öğrenildi.