Erzurumspor'da sessizlik hakim!

Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in transfer yasağını kaldırıp kaldırmayacağı merakla bekleniyor. Kulüpten şuana kadar bir açıklama yapılmaması, taraftarı endişelendiriyor.

Tarih: 30.12.2022 17:31
Erzurumspor

 

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin ilk yarısını 20 puanla 13. sırada kapatan ancak transfer tahtasını açamaz ise 3 puanı silinecek olan Erzurumspor'da, taraftarın umutlu bekleyişi sürüyor. Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in transfer yasağını kaldırtıp kaldırtamayacaı yönünde gelişmeler merakla beklenirken, kulüpte sessizliği hakim olması ise tepki çekiyor. İlde tek gündem transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı konusu. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ile görüşmeler yapıyor ancak süreçle ilgili hiçbir açıklama yapılmıyor.

EN BÜYÜK SIKINTI PARASAL SORUN 

Erzurumspor'da futbolcular ara nedeniyle izne çıkarken, Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise bir yandan ekonomik sorunların çözümü diğer yanda ise  tüm camianın merakla beklediği tranfser yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı noktasında girişimlerini sürdürüyor. Aralık ayı sonunda futbolculara ödenmesi gereken maaşların yanı sıra yabancı oyuncularında tranfser taksitlerinin ödenmesi için acil kaynak arayışlarını sürdüren Başkan Ahmet Dal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir görüşme yaparak son durumlar hakkında bilgiler verdi. 

TARAFTARIN UMDUDU MEHMET SEKMEN

Gözler Başkan Mehmet Sekmen'e çevrilmiş durumda. Sekmen'in özellikle transfer yasağının kaldırılması noktasında nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Bu arada 2 Ocak tarihinde Antalya'da kampa başlayacak olan Erzurumspor'un ikinci yarı ilk hafta müsabakası olan Pendikspor karşılaşmasına kadar hazırlıklarını Antalya da sürdürecek ve buradan İstanbul deplasmanına gidecek. Erzurumlu iş insanı ve Kadıköy Erzurumlular Vakfı Başkanı Murat Şahsuvaroğlu'nun mavi beyazlı kulübe jest yaparak Pendikspor maçı öncesi deplasmanın masraflarını karşılaşacağını söylemesi taraftarları mutlu etti.