Erzurumspor'da tahtayı açmak zaruret oldu

BB Erzurumspor'da şuan tek gündem kapalı olan transfer tahtasının açılmasının zaruret olduğu tartışması oldu. Taraftarlar , '' Tahtayı açmazsak fal açarız. İkinci yarı sezon sonuna kadar o, onu yenecek mi, şurdan puan alabilirmiyi

Tarih: 10.01.2022 16:18
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligde 20. hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Menemenspor ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda çok önemli iki puan kaybeden BB Erzurumspor'da şuan tek gündem kapalı olan transfer tahtasının açılmasının zaruret olduğu tartışması oldu.

TAHTAYI AÇMAZSAK İŞİMİZ ÇOK ZOR

Başkan Ömer Düzgün, tahtayı açmayacaklarını söylesede bu takımın mevcut kadro ile şampiyon olamayacağı Menemenspor maçında birkez daha ortaya çıktı. Ligin en zayıf rakiplerinden birine evinde iki puan bırakan mavi beyzalı takımda, özellikle gol yollarında yıllardır yaşanan sorun yine devam etti. İyi bir golcü olup olmadığı geldiği günden beri tartışılan Olanare'nin son vuruşlardaki beceriksizliği, taraftara saç baş yoldurdu.

TARAFTARLAR SEKMEN'E SESLENDİ

Onursal Başkan Mehmet Sekmen'e sosyal medyadan seslenen tarfatralr, transfer tahtasını açmanın zaruret olduğunu, mevcut kadroya yapılacak takviyelerin şampiyonluk yolunda büyük önem arzettiğini, transfer tahtasının açılmaması durumunda şampiyonluğun çok ama çok zor olduğu görüşünde birleştiler. Taraftarlar , '' Tahtayı açmazsak fal açarız. İkinci yarı sezon sonuna kadar o, onu yenecekmi, şurdan puan alabilirmiyiz' gibilerinden hesaplar yaparak adeta papatya falı açarak sezon sonunu bekleriz''   şeklinde görüş belirtiler.