Erzurumspor'da tek gündem transfer tahtası

Futbolcular 2 Ocak'ta Antalya kampında buluşmak üzere tatile çıktı, yönetim kapalı olan transfer tahtasını açmak için girişimlerini hızlandırdı.

Tarih: 29.12.2022 13:27
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig takımlarından Erzurumspor'da şuan için tek gündem kapalı olan transfer tajtasını açmak. BU kamsapda Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen bir dizi çalışma yürütüyor. Devrenin son maçında Boluspor'a 3-1 mağlup olarak sezonun ilk yarısını yenilgi ile tamamlayan Erzurumspor'da, teknik heyet ve futbolcular izne çıktı. 2 Ocak'ta Antalya kampında buluşacak olan kafile, ikinci devrenin hazırlıklarına başlayacak. 

PAZARTESİ GÜNÜ KAMP BAŞLIYOR

Erzurumspor Kulübü tarafından kamp programı ile ilgili yapılan açıklamada, " Spor Toto 1.Lig’de sezonun ilk yarısını tamamlayan Takımımızın kamp programı belli oldu. Erzurumsporumuz, 2 Ocak Pazartesi günü Antalya’da toplanarak İkinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Takımımız 2-13 Ocak tarihleri arasında Antalya’da hazırlıklarını tamamladıktan sonra Spor Toto 1. Lig’de ikinci yarının ilk haftasında karşılacağı Pendikspor maçı için Antalya’dan, İstanbul’a geçecek. Kamuoyunun Bilgisine Sunarız.'' denilmişti. 

TAHTANIN AÇILMASI İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Erzurumspor Kulüp BaşkanI Ahmet Dal ise transfer yasağının kaldırılması için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Dal, kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ile de bir dizi istişarede bulunuyor. Kapalı olan transfer tahtasının açılması için alacaklı olan futbolcularla görüşmelerin sürdüğü, diğer yandan da borcun ödenmesi için kaynak arayışı içinde olunduğu öğrenildi. Mavi Beyazlı takımda tahtanın açılmasının şart olduğu, aksi halde kulübün kapanmaya kadar gidecek bir tehlike ile karşı karşıya olduğu görüşü hakim. 

ERZURUMSPOR İLK YARI BAŞARISIZ BİR GRAFİK ÇİZDİ 

Erzurumspor, Muzaffer Bilazer yönetiminde tarihinin en kötü ilk devresini geçirdi. Sezonun ilk yarısını 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi ile tamamlayan Erzurumspor, 18 maçta 20 gol atabilmişti. Kalesinde 28 gol gören mavi beyazlı takım, silinen üç puanıyla birlikte 17 puanda kaldı. İç saha maçlarında da başarısız bir ilk yarı geçiren ekip 8 maçından sadece 3’ünü kazandı. 2 maçtan 1 puanla ayrılırken 3 maçtan puan alamadı. 10 gol atan ekip kalesinde de 10 gol gördü. Mavi beyazlılar dış sahada da iç sahaya benzer bir tablo sergiledi, 10 maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 de yenilgi aldı.