Erzurumspor'da tek hedef 3 puan

Sahada görmek istediği oyun kurgusunu oyuncularına anlatan Muzaffer hoca, Denizlispor'da kaliteli ve tecrübeli oyuncular olduğunu hatırlatıp rakibin artılarını ve eksilerini anlatıyor

Tarih: 26.09.2022 09:55
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Evinde Denizlispor'u ağırlayacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı antrenman yaparak değerlendiren mavi beyazlı futbolcular, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer nezaretinde taktik çalıştılar. Sahada görmek istediği oyun kurgusunu oyuncularına anlatan Muzaffer hoca, Denizlispor'da kaliteli ve tecrübeli oyuncular olduğunu hatırlatıp rakibin artılarını ve eksilerini anlatıyor.

TEK HEDEF GALİBİYET

Bu maçtan mutlak suretle galip ayrılmak isteyen Muzaffer hoca, oyuncuları ile yaptığı toplantılarda şuan bulundukları puan cetvelindeki yeri haketmediklerini belirtip bir an önce çıkışa gmeleri gerektiğini ifade ediyor. Camianın kendilerine çok inandığını ve güvendiğini söyleyen teknik patron Muzaffer Bilazer, Denizlispor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inancının tam olduğunu söyleyerek takımnı motive ediyor. Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan Erzurumspor Denizlispor maçındanalınacak galibiyet, camianın yeniden kenetlenmesi açısından büyük moral olacak.

TARAFTAR BU MAÇTA MUTLAKA OLMALI

Spor otoritelerinin ve taraftarların ortak görüşü; bu maçtan alınacak bir galibiyetin Erzurumspor camiasında yaşanan sessizliği bozacağı ve bundan sonrası için 'yeniden başlangıç' olacağı yönünde. Denizlispor maçında stadyumun mutlaka dolması gerekiyor. Bunun içinde taraftar grupları sosyal medyadan organize olmaya başladı. Denizlispor maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Erzurumspor'da, antrenmanlar hafta boyunca sürecek.