Erzurumspor'da yüzler gülüyor

Adanaspor'u mağlup ederek altın değerinde 3 puan alan Erzurumspor'da, moraller yerinde. Karabulutları dağıtan futbolcular, Manisaspor maçı hazırlklarına başladı.

Tarih: 15.11.2022 12:10 Güncelleme: 15.11.2022 12:10
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 14. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. hafta sonu evinde Adanaspor'u 3-2 yenerek 4 hafta sonra galibiyetle tanışan mavi beyazlı takımda, yüzler gülüyor. Küme düşme potasının üstündeki rakibini yenerek ikili avvraj konusunda da üstünlük kuran Erzurumspor'da, futbolcular Pazar gününü izinli girdi.

SIRADA MANİSASPOR VAR

Zor bir dönemden geçen tekni sorumlu Muzafer Bilazer ve futbolcular, Adanaspor galibiyeti ile karabulutları dağıttılar. Dadaşlar, şimdi deplasmanda karşılaşacakları Manisaspor'u yenmek için hazırlıklara başladılar. Dün başlayan anttrenmanlarda, teknik direktör Muzafer Bilazer, futbolcularına bir konuşma yaparak, Adanaspor maçında gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

MUZAFFER HOCA OYUNCULARINI TEBRİK ETTİ

Muzaffer hoca, aynı oyunu Manisaspor karşısında da göstermelerini oyunculaırndan istedi. Dünkü antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yapan mavi beyazlı takımda, Muzaffer hoca futbolcularına rakip Manisaspor'un artılarını ve eksşlerini anlattı.

CAMİADA YÜZLER GÜLÜYOR

Antrenman boyunca oldukça neşeli oldukları gözlenen futbolcular, çıkışa gmek için Manisasspor maçından da puan yada puanlar almak zorunda olduklarının farkındalar. Adanaspor galibiyet, uzun süredir üzlen taraftarları da sevindirdi. Taraftarlar sosyal medyadan görüşlerini dile getirerek, Adanaspor maçında kazanmak için çaba harcayan futbolculara ve teknik heyete teşekkür ettiler.