Erzurumspor´un en iyileri imzaladı

İç transferde 5 isimle daha önce sözleşme yenileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da Kaleci Ahmet Altın´la da sözleşme yenilendi. 16 futbolcuyla da yolların ayrıldığı iddia edildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor´un en iyileri imzaladı

Günebakış/Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, bir tarafta Ali Demirhan´ın istifasıyla boşalan kulüp başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merak konusu olurken, diğer tarafta transfer çalışmaları da aralıksız devam ediyor. İç transferde 5 isimle sözleşme yenileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Kaleci Ahmet Altın´la da sözleşme yeniledi. Geçtiğimiz yıl büyük umutlarla transfer edilerek takıma kazandırılan Kaleci Ramazan Evren Üstündağ ile de yolların ayrıldığı söyleniyor.

İç transferde Fatih Gül, Erhan Çelenk, Ferit Erişçi, Doğancan Otman ve Serdar Deniz´den sonra Kaleci Ahmet Altın´la da anlaşılarak 6 futbolcuyla yola devam kararı alınmış oldu. BB Erzurumspor´un iç transferde anlaşmaya vardığı 6 isim, takımın en iyileri olarak hafızalarda. Taraftarların sevgili halinde olan bu 6 isimle yapılan anlaşma, şüphesiz en çok taraftarları mutlu etmiş oldu.

16 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

Öte yandan Teknik Direktör Kemal Kılıç´ın raporları doğrultusunda 16 futbolcuyla da yolların ayrıldığı ileri sürüldü. Kiralık olarak oynayan futbolculardan Eslem, Mert ve İlker´in yanı sıra, sözleşmesi biten yada devam eden oyunculardan Mehmet Albayrak, Mehmet Yeniler, Savaş Tağa, Fırat Arıkan, Sinan Morgil, Ramazan Üstündağ, Kemal Tokak, Mustafa Kayabaşı, Ali Şan Ural, Ümit Hatipoğlu, Muhammet  Gülyurt, Serkan Bayram ve Önder Selimoğlu ile yolların ayrıldığı iddia ediliyor