Erzurumspor’un haklı tepkisi

Erzurumspor’da hakem hataları sonunda herkesi çileden çıkardı.

Tarih: 13.11.2023 12:05
Erzurumspor’un haklı tepkisi

www.erzurumgunebakis.com/ Ömer KARATAŞ

Trendyol 1. Lig’de 12. Hafta geride kalırken, Erzurumspor’un oyuncularından teknik ekibe, yönetimden taraftarlara herkesin hakem tepkisi çığ gibi büyüyor. Dün oynanan Göztepe maçında Hakem Mehmet Türkmen’in birçok pozisyonda takdir hakkını konuk ekipten yana kullanması tepki çekti.

KUTLU HOCA KIRMIZI KART GÖRDÜ

Sezona transfer tahtası kapalı olduğu için altyapından çıkardığı oyuncularla başlayan Hakan Kutlu, ligin geride kalan 12 haftasında 16 puan toplamayı başardı. Kısıtlı kadrosuna rağmen ligde oynadığı 12 maçta sahaya takım ruhunu yansıtan mavi beyazlı ekip, her hafta hakemler tarafından ince ince doğranıyor. Dün oynanan Göztepe maçında da bariz hataların yaşanması Erzurumspor FK’nın Teknik Direktörü Hakan Kutlu’yu çileden çıkardı. Maçın içinde yaşanan bir pozisyonun ardından Kutlu, hakeme gösterdiği tepkiden dolayı kırmızı kart gördü.

TARAFTALAR ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Göztepe maçının ardından sosyal medya üzerinden hakem hatalarına tepki gösteren taraftarlar, “Kulübümüz tahtayı açamadı ama altyapından çıkan oyuncularla Hakan Hoca güzel bir mücadele veriyor. Her hafta takımımız 11 rakip oyuncusu dışında sahada 4, VAR’da ise 2 hakemle mücadele etmek zorunda kalıyor. Her hafta bu takım hakemlerin taraflı yönetimiyle karşı karşıya kalıyor. Türkiye’de “VAR” var ama Erzurum’da yok. Bir şehrin takımının kaderiyle bu kadar oynanmaz. Bizler artık hakemlerin bu tutumunu hata değil, kasıt olarak görüyoruz” diyerek ateş püskürdü.