Erzurumspor'un ilk hazırlık maçı bugün

Deprem felaketi nedeniyle lige verilen aradan dolayı Antalya'da kampta bulunan Erzurumspor, 28 şubat tarihine kadar çalışmalarını sürdürecek. Mavi beyazlılar ilk hazırlık maçını da yarın oynayacak.

Tarih: 22.02.2023 13:23
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Türkiye'yi yasa boğan ve 40 binin üzerinde insanımızın hayatını kaybetmesine neden olan deprem felaketi sonrasında liglere verilen aranın ardından Antalya’da kampa giren  Erzurumspor, yeni teknik direktörü Hakan Kutlu nezaretinde kamp çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta 13 - 20 Şubat tarihleri arasında yapılması düşünülen kamp, Türkiye Futbol Federasyonunun liglerin başlama tarihini 3-4 Mart olarak açıklamasının ardından 28 Şubat tarihine kadar uzatıldı. 

İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Muzaffer Bilazer ile yollların ayrılmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor'da futbolcuların antrenmanlarda yeni teknik direktör Hakan Kutlu'nun gözüne girebilmek için kıyasıya bir mücadele içerisinde oldukları belirtildi. Bu arada Antalya kampında iki de hazırlık maçı yapacak olan Erzurumspor ilk hazırlık müsabakasında yarın saat 16.00’da TFF 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Serik Belediyespor’la karşılaşacak. Mavi beyazlılar, Son hazırlık maçını ise 26 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Letonya temsilcisi FK Auda takımıyla oynayacak. 

28 ŞUBAT SALI GÜNÜ ERZURUM’A DÖNECEKLER

Hazırlık maçı programıo ile ilgili Erzurumspor Kulübünün resmi hesabından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: " 28 Şubat Salı gününe kadar hazırlıklarlarına Antalya’da devam edecek olan Erzurumsporumuzun hazırlık maçı takvimi belli oldu. Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu yönetiminde hazırlıklarına hız kesmeden devam eden takımımız Antalya kampında iki hazırlık maçı yaparak 28 Şubat Salı günü Antalya’da ki hazırlıklarını noktalayarak Erzurum’da dönecek. Takımımız ilk olarak 22 Şubat Çarşamba günü saat 16.00’da TFF 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Serik Belediyespor’la karşılaşacak. Erzurumsporumuz, Son hazırlık maçında 26 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Letonya temsilcisi FK Auda takımıyla karşılaşarak oynayacağı hazırlık maçlarını tamamlayacak. 28 Şubat Salı günü Erzurum’a dönecek olan takımımız 1 günlük iznin ardından Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına Erzurum’da devam edecek. Kamuoyunun Bilgisine...''