Erzurumspor’un kaderini Sekmen belirleyecek

Erzurumspor, evinde Göztepe’ye de yenilerek küme düşme hattına geri döndü. Ortak görüş, 'Sekmen Başkan devreye gimezse bu takim gidici' şeklinde.

Tarih: 24.01.2023 12:38
Erzurumspor’un kaderini Sekmen belirleyecek

Sinan AYDIN

Başarısız grafik çizmesine rağmen tahta kağalı olduğu için şimdilik mecburen görevine devam ettiren Muzaffer Bilazer ile kötü gidişatını sürdüren Erzurumspor, evinde Göztepe’ye de yenilerek küme düşme hattına geri döndü. Dadaşlar, görevi bırakmamakta direten Bilazer'e ve onu görevde tutmaya devam eden yönetime tepkili. Ortak görüş, 'Sekmen Başkan devreye gimezse bu takim gidici' şeklinde. 

TARİHİNİN EN KÖTÜ DÖNEMİNİ GEÇİRİYOR

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup olan Erzurumspor'da, tehlike çanları çalmaya devam ediyor. İç sahada 4, toplamda ise 9’uncu yenilgisini alarak 18 puanda kalan Muzaffer Bilazer yönetimindeki Erzurumspor, hem sporsal anlamda hem de yönetimsel anlamda tarihinin en kötü dönemini geçiriyor. 3 puanının silinmesiyle bir sıra aşağıya inen mavi beyazlı ekip,  Göztepe yenilgisi ile de küme düşme potasına girdi. 

SEKMEN DEVREYE GİRMEZSE TAKIM GİDİCİ

Her maçı ellerini göğsüne bağlayarak izleyen teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, taraftarların ve spor otoritelerinin büyük tepkisini çekiyor. Taraftarlar, Bilazer ile kan kaybetmeye devam edilmesine seyirci kalan yönetime de tepki gösterdiler. Maçın bitimini beklemeden stadyumu terkeden kulübün onursal başkanı Mehmet Sekmen, transfer döneminin kapanacağı tarih olan 12 Şubat'a kadar tahtayı açıp takviye yapmak için birşeyler yapmaz ise,  Erzurumspor borçları ile birlikte bir alt lige düşecek ve elindeki tüm oyuncuları da kaybedecek.