Erzurumspor'un kamp programı belli oldu

Tatile çıkan teknik heyet ve futbolcular, 2 Ocak'ta Antalya kampında buluşacak. Kamp programına göre, Dadaşlar Antalya'dan sonra İstanbul'a geçecek.

Tarih: 28.12.2022 12:47
Erzurumspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 10. hafta maçında Boluspor karşısında 3-1 mağlup olarak sezonun ilk yarısını yenilgi ile tamamlayan Erzurumspor'da, futbolcular ve teknik heyet izne çıkmıştı. Teknk sorumlu Muzaffer Bialzer tarafından futbolculara 1 hafta izin verildi. Maçın ardından izne çıkan futbolcular, 2 Ocak'ta Antalya kampında buluşacak. Erzurujmspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, kamp prıogramının da nasıl işleyeceği duyuruldu. 

PENDİK MAÇI İÇİN İSTANBULA' GEÇECEKLER

Açıklamada, şöyle denildi: " Spor Toto 1.Lig’de sezonun ilk yarısını tamamlayan Takımımızın kamp programı belli oldu. Erzurumsporumuz, 2 Ocak Pazartesi günü Antalya’da toplanarak İkinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Takımımız 2-13 Ocak tarihleri arasında Antalya’da hazırlıklarını tamamladıktan sonra Spor Toto 1. Lig’de ikinci yarının ilk haftasında karşılacağı Pendikspor maçı için Antalya’dan, İstanbul’a geçecek. Kamuoyunun Bilgisine Sunarız.''

İLK YARI BAŞARISIZ BİR TAKIM VARDI

Sezonun ilk yarısını 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi ile tamamlayan Erzurumspor, 18 maçta 20 gol atabidi. Kalesinde 28 gol gören mavi beyazlı takım, silinen üç puanıyla birlikte 17 puanda kaldı. İç saha maçlarında da başarısız bir ilk yarı geçiren ekip 8 maçından sadece 3’ünü kazandı. 2 maçtan 1 puanla ayrılırken 3 maçtan puan alamadı. 10 gol atan ekip kalesinde de 10 gol gördü. Mavi beyazlılar dış sahada da iç sahaya benzer bir tablo sergiledi, 10 maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 de yenilgi aldı.