Erzurumspor’un zorlu fikstürü başlıyor

Erzurumspor’un 13-17. hafta maç programının günleri ve saati belli oldu.

Tarih: 14.11.2023 13:56
Erzurumspor’un zorlu fikstürü başlıyor

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Erzurumspor’un 13-17. hafta maç programının günleri ve saati belli oldu.

İLK MAÇ SAKARYA’DA

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Erzurumspor’u liglere verilen milli aranın ardından zorlu fikstür bekliyor. Dadaşlar, milli aranın ardından ligin 13. haftasında Sakaryaspor’a konuk olacak. Mavi Beyazlı ekip Trendyol 1.Lig’in güçlü ekiplerinden olan Sakaryaspor ile 24 Kasım Cuma günü Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de karşı karşıya gelecek.

GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ KONUK EDECEK

Erzurumspor FK, Sakaryaspor maçının ardından ligin 14. haftasında Erzurum’da Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Erzurumspor, şampiyonluk parolasıyla lige başlayan Gençlerbirliği ile 3 Aralık’ta Kazım Karabekir Stadı’nda saat 16.00’da 3 puan için mücadele edecek.

3 GÜN SONRA KUPA MESAİSİ

Ligde Gençlerbirliği ile oynadığı maçın ardından Erzurumspor’un kupa mesaisi başlayacak. Erzurumspor, Gençlerbirliği mücadelesinden 3 gün sonra 24 Erzincanspor’u konuk edecek. Kazım Karabekir Stadı’nda 6 Aralık Çarşamba Günü oynanacak doğu derbisi saat 13.00’de başlayacak ve mücadeleyi kazanan ekip bir üst tura yükselecek.

ERZURUMSPOR ÇORUM DEPLASMANINDA

Kupada 24 Erzincanspor maçından hemen sonra Hakan Kutlu’nun öğrencileri, ligin 15. Haftasında Ahlatçı Çorum FK ile 3 puan mücadelesine çıkacak. Erzurumspor, kupa maçından 4 gün sonra Çorum Şehir Stadı’nda Ahlatçı Çorum FK ile 13.30’da karşı karşıya gelecek. 

16 HAFTADA RAKİP ÜMRANİYESPOR

Mavi Beyazlı ekip, geçen yıl Süper Lig’de mücadele eden Ümraniyespor ile ligin 16. Haftasında karşılaşacak. Erzurumspor, Lige istediği gibi başlangıç yapamayan İstanbul ekibini 16 Aralık Cumartesi günü konuk edecek. Ümraniyespor maçı Kazım Karabekir Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak.

İLK YARININ SON RAKİBİ EYÜPSPOR

Dadaşlar, Ümraniyespor maçından 6 gün sonra ligin şampiyonluk adayı Eyüpspor’la karşılaşacak. İstanbul deplasmanında Arda Turan’ın öğrencileriyle zorlu bir maça çıkacak olan Erzurumspor, ilk yarıyı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapacak. Erzurumspor’un Eyüpspor ile olan mücadelesi 22 Aralık Cuma Günü saat 20.00’de Eyüp Stadı’nda başlayacak.