Erzurum´un En Genç Milletvekili Aday Adayı

Uluslararası Birleşmiş Müşavirler Müşavirlik Hizmetleri Kontrolörü Mücahit Polat, AK Parti´den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Erzurum´un En Genç Milletvekili Aday Adayı olarak öne çıkan Polat, resmi başvurusundan sonra şu açıklamayı yaptı:

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum´un En Genç Milletvekili Aday Adayı

 

Dilek BAYRAK

24 Haziran seçimlerinde , Türkiye yeni bir döneme adım atacak.. ülkemizin geçmekte olduğu bu zorlu süreçte  çatısı altında bulunduğum partinin, 2023 hedeflerine ulaşmasında benimde sizler adına bir katkımın olmasını istiyorum. Gelişmiş Avrupa ülkelerinde gençlerin siyasete katılması destekleniyor bizde neden olmasın.. Gelişmekte olan ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini düşünüyorum.

Atatürk´ün de söylediği gibi  ? Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır. ´ Türkiye´yi genç fikirlerle birlikte yürütülmesi ne kadar doğru bir söylemde bulunduğunu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın da fırsat vermesi doğrultusunda seçime başvurup gençlerin düşüncelerini ve fikirlerini temsil etmek istiyorum. Başarıya aç ve enerji dolu gençlerin mecliste yer alarak çalışmalara katılmalı.

Bu hususta 27. Dönem Erzurum milletvekili aday adaylığına başvurdum.

MÜCAHİT POLAT KİMDİR?

1994 yılında, Erzurum´da ev hanımı bir anne ile esnaf bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Ortaöğretimimi Erzurum Final Anadolu lisesinde, lisans eğitimimi ise Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde tamamladı.

2010-2014 yılları arasında baba mesleği olan tekstil mağazasında babasına yardımcı olmanın yanında tekstil alanında kendisini geliştirmek için çalıştı. Genç yaşlarda ticaretle ilgilenmesi özgüven kazandırdı. Bu sırada Adalet ve Kalkınma  Partisi  Palandöken Teşkilatı gençlik kollarında aktif görev aldı.

2013-2016 yılları arasında kurucu üyeliğini yaptığı Planlama Kulübünde üniversite içerisinde çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu etkinlikler çerçevesin de iletişim becerilerini ve girişimcilik ruhunu geliştirdi.

2016 yılında belirli bir süre gayrimenkul değerlendirme şirketinde danışmanlık yaptı. Bu süre içerisinde şehir ve bölge planlama alanında, coğrafi bilgi sistemleri üzerine kendisini geliştirdi.

2017 yılında bir süre Erzurum Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığında Şehir plancısı olarak görev aldı. Adalet ve Kalkınma Partisi yerel yönetimler biriminde belli bir proje çerçevesinde görevlendirmeyi başarı ile tamamladı.

Şu anda serbest plancı ve Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü adı altında Uluslararası Birleşmiş Müşavirler Müşavirlik Hizmetleri A.Ş.´de kontrolörlük yapmakta.