Erzurum´un öncelikli gündemi Cazibe Merkezi Programı

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum´da görev yapan basın mensuplarıyla her yıl olduğu gibi bu yılda sahur vaktinde bir araya gelerek, ülke ve şehir gündemine ilişkin sohbette bulundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum´un öncelikli gündemi  Cazibe Merkezi Programı

Günebakış/Nesrin ÇETİNKAYA

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, düzenlediği sahur programında, Erzurum´da görev yapan basın mensuplarını ağırladı. Ülke gündemine dair fikir alışverişinin yapıldığı programda, Cazibe Merkezi Programında gelinen noktaya dikkat çekildi.

Basın mensuplarının Cazibe Merkezi Programına dair yaptığı ?Erzurum için büyük fırsat, ancak sessizlik hakim? değerlendirmesine ilişkin Milletvekili Taşkesenlioğlu, başvuruların alındığını, ciddi bir incelemeden geçildiğini belirterek, Temmuz ayının sonuna doğru somut adımların atılmaya başlanacağını aktardı.

Cazibe Merkezi Programı kapsamında desteklenecek sektörler içerisinde belirlenen öncelikli sektörlerin öne alınacağını dile getiren Taşkesenlioğlu, ?Erzurum´da desteklenecek sektörlerin içerisinde öncelik, ihtiyaç durumuna göre belirlenen sektörlere verilecek. Bu doğrultuda çalışmalar yapıldı. Temmuz ayının sonuna doğru başvurular netleşecek ve artık somut adımlar atılacak.? diye konuştu.