Erzurum'un sevilen ismi Başmüdür oldu

Tam bir Erzurum beyefendisi olarak tanınan ve sevilen Özcan'ın Erzurum'dan ayrılacak olması üzerken, Konya'da Müdür olarak görev yapıp Erzurum'u temsil edecek oması ise gururlandırdı.

Tarih: 10.06.2022 10:10
Erzurum

Sinan AYDIN

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde (DHMİ) birçok üst düzey isim görevden alınırken, bazılarının da görev yerleri değişti. Bu kapsamda, Erzurum Hava Limanı Nöbetçi Müdürü olan sevilen isim Ebubekir Özcan, Konya Havalimanı Başmüdürlüğü'ne atandı. Bir dönem BB Erzurumspor'da yöneticilikte yapan Ebubekir Özcan, önümüzdeki hafta başında yeni görev yerinde mesaiye başlayacak. Tam bir Erzurum beyefendisi olarak tanınan ve sevilen isim olan Ebubekir Özcan'ın Erzurum'dan ayrılacak olması üzerken, Konya'da Müdür olarak görev yapıp Erzurum'u temsil edecek oması ise gururlandırdı.

ÇOK SAYIDA İLDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAŞANDI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde (DHMİ) birçok üst düzey isim görevden alınırken, bazılarının da görev yerleri değişti. Buna göre;İstanbul Havalimanı Başmüdürü Sadık Sürücü Dalaman Havalimanı'na Başmüdürlüğü'ne, Atatürk Havalimanı Başmüdürü Fatih Koşak İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na Başmüdürlüğü'ne, Trabzon Havalimanı Başmüdürü İsa Türkmen Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'ne, Abdullah Enis Eker İstanbul Havalimanı Başmüdürlüğü'ne, Ebubekir Özcan Konya Havalimanı Başmdürlüğü'ne, Dalaman Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar DHMİ Genel Müdürlüğü'nde Eğitim Daire Başkanlığı'na, Ankara Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Yücel Karadavut Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğü'ne, Bodrum Havalimanı Başmüdürü Necati Algül Erzurum Havalimanı Başmüdürlüğü'ne, Hamza Demir Mardin'den Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü'ne, Adil Ağın Balıkesir Havalimanı Başmüdürlüğü'ne, Sezgin Demirmenci Yüksekova Havalimanı Başmüdürlüğü'ne, Mahmut Arıboğa ise DHMİ Havacılık Güvenlik Daire Başkanlığı'na getirildi. Gökçeada Meydan Müdürü Efraim Gezgin Çelik Hatay'a, Gaziantep Başmüdürü Yasin Savaş Urfa'ya, Ahmet şahin Öztop ise Sivas Meydan Müdürlüğü'ne atandı. Öte yandan DHMİ Pazarlama Daire Başkanı Gökhan Sorgun görevden alınarak yerine Barış Utku getirildi. Çanakkale'de görev yapan Turan Ayanlar Eğitim Daire Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Sinop Havalimanı Müdürü Taylan Öncel Kastamonu Havalimanı Müdürlüğü'ne, Gaziantep Havalimanı Başmüdür yardımcısı Seracettin Yıldırım Adana Havalimanı Başmüdürlüğüne, Sinan Yıldız Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürlüğüne, Musa Yeşil Konya Havalimanı Müdür Yardımcılığına, Murat Turhan Esenboğa Havalimanı Başmüdür Yardımcılığına, Ali Emre Avras Elazığ Havalimanı Müdürlüğüne, Saim Şentürk Muş Havalimanı Müdürlüğüne getirildi.

EBUBEKİR ÖZCAN'DAN DUYGUSAL VEDA MESAJI

Konya Havalimanı Baş Müdürlüğüne atanan Erzurumun sevilen ismi Ebubekir Özcan, duygusal bir veda mesajı yayımlarak heerilerinden heallik istedi. Müdür Özcan, mesajında şunları söyledi: " 12 Haziran Pazar günü Allahım nasip ederse göbek bağı kanımın aktığı şehrim Erzurum'a veda ediyorum. Yıllarca emek verdiğim şehrimde nasibim bitmiştir şimdilik. Konya Havalimanı Müdürü olarak devlet büyüklerimin takdiri ile atanmış  bulunmaktayım. Bugüne kadar Erzurum'a yapmış olduğum hizmetleri, insallah Mevlanamızın şehri Konya'da devam edeceğim. Bir Erzurumlu olarak Erzurumu iyi bir şekilde temsil edeceğim. Yine ekmeğini yediğim Devlet Hava Meydanları İşletmesini en iyi şekilde temsil edeceğim. 14 yıl boyunca Havalimani Nöbetçi Müdürlüğü sürecinde Erzurum Havalimanında tüm çalışma arkadaşlarıma  teşekkür ederim. Ben iş konusunda belki kırmışımdır kimseye kin tutmamışımdır. Eğer üzdüğümüz personel kardeşlerimden varsa bana haklarını helal etmelerini istiyorum (bazıları haric). Tüm arkadaşlarıma benden yana hakkım helal olsun. Bu şehirde yaşadığım 50 yıla aşkın kimsenin kalbini kırdıysam haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben Erzurumlu olmaktan gurur duydum her yerde.  Artık allahaısmarladık demenin vakti geldi. Konya Havalimanında bir kardeşiniz var. Kapım sonuna kadar açık, seref verirsiniz. Nasip böyleymiş. Birazda güzel Konyamıza hizmet etmeyi rabbim bana nasip etti. Allaha emanet olasın Erzurum. Ve beni tanıyan diğer şehirlerdeki tüm dostlarım Allaha Emanet olasınız. Rabbim utandırmasın bu görevimde. Sizlerden ricam dualarınızda beni de eksik etmeyin. Hakkınızı helal edin.''