ESAV Başkanı Veysel Karani AKSUNGUR “26 yıldır başkanlık yapıyorum. Hiçbiri ile olumsuz bir anımız olmadı”

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı ( ESAV) bu yıl 9'uncusu düzenlenecek "Ankara Erzurum Günleri" toplantısı için Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplantı düzenledi.

Tarih: 22.09.2023 20:48 Güncelleme: 22.09.2023 23:11
ESAV Başkanı Veysel Karani AKSUNGUR “26 yıldır başkanlık yapıyorum. Hiçbiri ile olumsuz bir anımız olmadı”

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

ESAV Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur toplantıda, Erzurum’un başkent Ankara’da en iyi şekilde temsil edileceğini kaydetti. 

Erzurum Günebakış Gazetesi’nin yaptığı özel röportajda milletvekilleri ve siyasilere olan memnuniyetini dile getiren Başkan Aksungur, “Geçmişteki milletvekillerimize de mevcut milletvekillerimize de teşekkür ediyorum. Hiçbiri ile bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık.” İfadelerini kullandı. 

Sözlerine, “Tüm siyasilerimizle diyalogumuz iyi. Hepsi ihtiyacımız olduğu zaman desteklerini bizden esirgemiyorlar” şeklinde devam eden Başkan Aksungur:

“Yaptığımız her programa katılıyorlar, taleplerimizi yerine getiriyorlar. Erzurumlularla ilgili bugüne kadar ne kadar talebimiz olduysa hepsini olumlu karşıladılar. 26 yıldır başkanlık yapıyorum, hiçbiri ile olumsuz bir anımız olmadı. Hepsine buradan samimi bir şekilde teşekkür ediyorum. Bir milletvekilinin bile yapabileceği sınırlıdır. Biz taleplerimizi uygun bir şekilde aktarmaya çalışıyorduk ve onlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlardı. Bir isteğimiz yerine getirilmediği zaman onlara sırt dönmedik, eleştirmedik. Dolayısıyla ben hepsinden memnunum ve müteşekkirim.” Dedi.