ESKİ EKİPLERİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​ESKİ, kent merkezi ve birçok ilçede çalışmalarına hız kesmeden devam ederek takdir topluyor.

Tarih: 18.11.2022 17:39 Güncelleme: 18.11.2022 17:40
ESKİ EKİPLERİ  ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Son 1 haftada, 4 ilçede içme suyu hattı ve arıza giderme çalışmaları tamamladı. Ayriyeten Karayazı'da 1600 metrelik yeni içme suyu hattı yapıldı, Tekman'da ise altyapı çalışmaları tamamlandı

Sinan AYDIN

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin etme konusundaki çalışmalarını sürdürüyor.  ESKİ, kent merkezi ve birçok ilçede çalışmalarına hız kesmeden devam ederek takdir topluyor. İl genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin etme konusundaki çalışmalarını sürdüren ESKİ ekipleri bu kapsamda, ilçelerde içme suyu hattı çalışmasını tamamlıyor.

İLÇELERDE HİZMETLER AKSAMIYOR

İl genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarına aralıksız devam eden Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri; son 1 haftada İspir İlçesi Tekpınar, Ardıç, Irmakköy, İncesu ve Güney Mahalleleri içme suyu hattı arıza giderme ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları tamamladı. Aşkale İlçesi Karahasan ve Hacımahmut Mahallelerinde devam eden ek içme suyu hattı ve depo bağlantı çalışmaları tamamladı. Tortum İlçesi Ziyaretli, Derekapı ve Esendurak Mahalleleri içme suyu hattı arıza giderme çalışmaları tamamladı. Narman İlçesi Merkez kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları tamamladı. Çamlıyayla Mahallesi 3000 metre yeni içme suyu hattı çalışmaları tamamladı.

KARAYAZI'DA İÇME SUYU HATTI , TEKMAN'DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAM...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Karayazı İlçesi Ulucanlar Mahallesi'nde 1600 metrelik yeni içme suyu hattı çalışmalarını tamamladı. Gece demeden gündüz demeden bütün ekiplerle yoğun bir çalışma içerisinde olan Eski Genel Müdürlüğü, ayrıca Tekman İlçesi Gündamı Mahallesinde de altyapı çalışmalarını tamamladı. ESKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, Bir mahallenin daha altyapı çalışmalarını bitirmenin mutluluğunu yaşıyor. Gündamı mahallesinde 1700 metre kanalizasyon şebekesini yapan ekipler, kanalizasyon çalışması sonrasında içme suyu projesini yaptı. Kaptaj ve 50 (m³) içme suyu deposu tadilat bakım ve onarım çalışmalarını da tamamlayan ekipler, vatandaşların hizmetine sundu.