ESOB Başkan Adayı Hikmet Karaca: ''Birliği sıcak bir yuva haline getireceğiz''

Hikmet Karaca, seçimlerde esnafların kendilerini başkan seçmesi halinde yapacaklarının bir kısmını sıraladı.

Tarih: 19.04.2022 16:56
ESOB Başkan Adayı Hikmet Karaca:

Sinan AYDIN

ESOB Başkan Adayı Hikmet Karaca, simi kazanmaları halinde yapacaklarını anlattı.  "Esnafımızın hem önderi, hem de arkasında güçlü bir şekilde hissedeceği destekçisi olacağız" diyen Karaca, "konuya hâkim bir yönetim olarak görevi layığı ile yerine getireceğimize emin olarak bu göreve talip olduk" dedi.

''BİRLİĞİ SICAK BİR YUVA HALİNE GETİRECEĞİZ''

Aynı zamanda Matbaacılar ve Tabelacılar Odası Başkanı olan ESOB Başkan Adayı Hikmet Karaca, simlerde esnafların kendilerini başkan smesi halinde yapacaklarının bir kısmını sıraladı. Baskan Karaca, '' Yönetim olarak; Erzurum Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğinin kuruluş amacı doğrultusunda daima esnafımızın hem önderi, hem de arkasında güçlü bir şekilde hissedeceği destekçisi olacağız. Odalarımız ve esnaflarımız arasında husumeti değil, birlik ve beraberliği, dayanışmayı sağlayacak bir ortam oluşturma gayreti içerisinde olacak bir yönetim anlayışı ile huzuru tesis edeceğiz. Birliği; Esnafımızın her türlü sıkıntılarının çözümü için rahatlıkla başvuracağı sıcak bir yuva haline getireceğiz'' dedi.

''KONUYA HÂKİM BİR YÖNETİM''

Başkan Karaca, açıklamalarına şöyle devam etti: " Her meslekteki esnafımızın faaliyet alanlarını genişletmek, kolaylaştırmak ve geliştirmek için mesleki ve teknik destekler sunacağız. Birliği; Üretken, çözüm odaklı, bütün esnafın sorunlarına duyarlı ve müdahil olan bir kurum haline getirmek ilk işlerimiz arasında olacak ve bunu başaracağız. Bu konudaki en önemli referansımız, pandemi döneminde esnafımızın sıkıntılarını gidermek için yürüttüğümüz çalışmalar Türkiye genelinde ses getirmiş, çözüm önerilerimiz ülke çapında büyük takdir toplamıştır. Pandemi dönemindeki gayretli çalışma ve çözüm önerilerimiz diğer esnaf odalarına da önemli ölçüde katkı sağlamıştır. Esnafla iç içe her türlü sorunlarına çözüm üretebilen, her türlü statükoculuktan uzak, en önemlisi de konuya hâkim bir yönetim olarak görevi layığı ile yerine getireceğimize emin olarak bu göreve talip olduk…"