ETÜ SKS BAŞKANI ÇAKMUR YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine başlayan Levent Çakmur ilk açıklamasını yaptı.

Tarih: 15.02.2024 11:28
ETÜ SKS BAŞKANI ÇAKMUR YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Eski Başkanı Levent Çakmur, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine getirilmesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Dün gerçekleşen devir teslim töreninin konuşan Çakmur, göreve başlamasının, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın desteğiyle gerçekleştiğini belirtti.

Çakmur, göreve başlamasıyla ilgili şu sözleri dile getirdi: "Evet, Allah bizlere bugünleri nasip etti. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ın tensipleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine başlamış oluyoruz. İnşallah Rabbim yükümüzü hafif eyler, hayırlı işleri yapmayı nasip eder."

Daha önce Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevini yürüten Çakmur, önceki görevinden sonra Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Çakmur, aynı zamanda önceki müdür Birdal Öztür'ün Konya'ya tayininin çıkmasının ardından gerçekleşen devir teslim töreninde, "Erzurum’da yıllardır spora verdiğimiz hizmet neticesinde, inşallah Allah hayırlı işler yapmayı bize nasip eder." şeklinde konuştu. Erzurum'un kış sporları tesisleriyle ön plana çıktığını belirten Çakmur, Erzurum’u kış sporlarında daha da ileri bir noktaya  taşımak için gereken çabayı canı gönülden yapacaklarını ifade etti.