ETÜ’ye Bir Şampiyonluk da Gökdeniz’den Geldi

Mersin’de gerçekleşen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda ETÜ’lü Gökdeniz Yağar’ın performansına, Dünya-Avrupa-Türkiye Şampiyonluğu unvanı bulunan rakipleri dayanamadı.

Tarih: 20.02.2024 15:44
ETÜ’ye Bir Şampiyonluk da Gökdeniz’den Geldi

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Mersin'de 16-18 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen Üniversiteler Arası Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda, Erzurum Teknik Üniversitesi'nin gururu oldu. Katıldığı şampiyonaya ilk defa iştirak eden Kick Boksçu Gökdeniz Yağar, performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Gökdeniz Yağar, full contact kategorisinde 67 kilogramda mücadele ederek, Türkiye'nin en iyi üniversite kick boksörleri arasında zorlu rakiplerle karşılaştı. Başarılı kick boksçu, Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu bulunan rakiplerini bir bir mağlup ederek adını altın harflerle yazdırdı.

Erzurum Teknik Üniversitesi adına yarışan Gökdeniz Yağar, finaldeki üstün performansıyla full contact kategorisinde 67 kilogramda Türkiye Şampiyonu unvanını kazanarak, altın madalya ile ödüllendirildi. Bu büyük başarı, Erzurum Teknik Üniversitesi camiasında gururla karşılandı.