Evlat vahşeti! Anne öldü, baba ağır yaralı...

Üniversite öğrencisi genç, annesini öldürüp Mali Müşavirlik yapan babasını ise ağır yaraladı. Katil genç gözaltına aldındı, korkunç olay şehirde infial yarattı.

Tarih: 14.04.2023 10:43
Evlat vahşeti! Anne öldü, baba  ağır yaralı...

Günebakış/Sinan AYDIN 

Erzurum'da 25 yaşındaki Üniversite öğrencisi Ahmet Yavuz K., nedeni henüz bilinmeyen tartışma sonrası birlikte yaşadığı annesini öldürüp, Mali Müşavirlik yapan babasını ise ağır yaraladı. Katil genç gözaltına alındı, korkunç olay şehirde infial yarattı. Dün sabah saat 10.00 sıralarında Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent semtinde meydana gelen olay, iddara göre şöyle gelişti. Özçağrı Apartmanı C Blok 1'inci katta yaşayan Ahmet Yavuz K, henüz bilinmeyen bir sebeple annesi Serpil K. (57) ve babası Nevzat K. (62) ile tartıştı. 

MUTFAKTAN ALDIĞI BIÇAKLA DEHŞET SAÇTI

Tartışmanın büyümesi üzerine ikinci sınıf öğrencisi Ahmet Yavuz K., mutfaktan aldığı bıçakla  annesi Serpil K'yı boğazından bıçakladı. Olayı görerek müdahale etmeye çalışan baba Nevzat K. ise oğlu ile arasında çıkan arbedede aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Oğlunun bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan baba, aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralı olarak evden kaçıp karşı komşusunun evine sığındı. İhbar sonrası olay yerine 112 Acil Sağlık görevlileri ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri anne Serpik K'nin hayatını kaybemiş olduğunu belirledi. 

MALİ MÜŞAVİR BABA AĞIR YARALI

Mali Müşavirlik yaptığı öğrenilen ve olayda ağır yaralanan baba Nevzat K. ise tedavi altına alındı. Katil zanlısı Ahmet Yavuz K. ise yaralı bir şekilde gözaltına alınıp tedavi için Erzurum Şehir Hastanesi'nde götürüldü. Zanlı, tedavisinin ardından Polis merkezine götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan Cumhuriyet savcısının talimatıyla evdeki çok sayıda bilgisayar ve cep telefonuna el konuldu. Korkunç olay, şehirde infial yaratırken, çok yönlü soruşturmanın ise sürdüğü bildiridli.