Evlilik ve Aile kitabının dağıtımını Büyükşehir üstlendi

Büyükşehir Belediyesi, ERİHDER tarafından boşanmaların önüne geçmek için hazırlanan Evlilik ve Aile kitabının yeni çiftlere dağıtımını üstlendi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Evlilik ve Aile kitabının dağıtımını  Büyükşehir üstlendi

Günümüzde evlenenlerin yüzde 16´sı boşanıyor. Bu boşanmaların yüzde 97´sini, şiddetli geçimsizlik oluşturduğuna dikkat çeken ERİHDER Başkanı Nuri Toparlak, boşanmaların bir nebzede olsa önüne geçmek için Evlilik ve Aile kitabı hazırladıklarını söyledi. Toparlak, hazırlanan bu kitabı, yeni evlenen çiftlere Büyükşehir Belediyesinin ulaştıracağını açıkladı.

Evlilik ve Aile kitabının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi´nin, İbrahim Hakkı Hazretlerinin çizgi romanının basımı ve dağıtımını yapacağını aktaran Başkan Toparlak, ?2016 yılında yapmış olduğumuz Genel Kurul ile yeniden başkanlığa geldiğim yeni yönetimle beraber Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen´i ziyaret ettik. Bu ziyarette uzun süredir uğraştığımız ve boşanmaların önüne geçmek için hazırlanan Evlilik ve Aile kitabını yeni evlenen çiftlere dağıtılma noktasında Sayın Sekmen Beyden sözümüzü aldık. Bu yıl içeresinde Büyükşehir Belediyemiz bu kitabı yeni evlenen çiftlere dağıtımını gerçekleştirecek. Aynı zamanda da İbrahim Hakkı Hazretlerinin çizgi romanını ilkokul seviyesinde dağıtımını gerçekleştirmek üzere romanın basımını da belediyemiz üstlendi.? dedi.

Muhammed COŞKUN