Eyüpspor galibiyeti havaya sokar

Erzurumspor, kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin en güçlü ekibi ile karşılaşacak olan mavi beyazlı takım, galibiyet halinde iyi havaya girer.

Tarih: 28.10.2022 11:24
Eyüpspor galibiyeti havaya sokar

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 11. haftasında Pazar günü saat 16.00'da Kazım Karabekir stadyumunda Eyüpspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta boyunca Eyüpspor'u yenmenin teknik ve taktik planlarını yapan teknik direktör Muzaffer Bilazer, oyuncularına bu maçta sahada görmek istediği oyun planının kurgusunu yaptırıyor.

RAKİP LİGİN EN GÜÇLÜ EKİBİ

Altay maçında sahada daha mücadeleci bir Erzurumspor olduğunu oyuncularına anlatan Muzaffer Bilazer, ligin en güçlü ekibi olarak gösterilen Eyüpspor karşısında da mücadele gücü yükek bir maç istiyor. Futbolcuları ile yaptığı toplantıda rakibin kaliteli isimlerden oluşan bir takım olduğunu hatırlatan Muzaffer Bilazer'in, '' Sizde kaliteli isimlersiniz. Hepinize güveniyorum. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtırsak kazanan taraf biz oluruz'' dediği öğrenildi.

TARAFTAR TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAMALI

Bu arada Erzurumspor'da sakatlığı sebebiyle Altay karşısında kadroda yer almayan Eren Tozlu'nun iyileştiği ve hocasının görev vermesi halinde Eyüpspor maçında sahada olabileceği öğrenildi. Spor Toto 1. ligin 11. haftasında, Pazar günü Erzurumspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir stadyumunda saat 16.00'da oynanacak olan mücadeleyi, Kutluhan Bilgiç yönetecek.

DÜNKÜ ANTRENMANI BAŞKAN AHMET DAL'DA İZLE

Futbolcular ve teknik heyet, bu zorlu maçta taraftarını yanında görmek istiyor. Eyüpspor maçı hazırlıkları devam ederken, dün gerçekleşen antrenmanı kulüp Başkanı Ahmet Dal ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti. Antrenman sonunda Kulüp Başkanı Sayın Ahmet Dal, Teknik Direktörümüz Muzaffer Bilazer ile fikir alışverişinde bulundu.