EZRURUMSPOR LİGDE KALSIN

Erzurumspor taraftarları Erzurumspor’un birinci ligde kalacaklarına inandıklarını söylediler.

Tarih: 14.05.2023 18:17
EZRURUMSPOR LİGDE KALSIN

www.gunebakiserzurum.com / Mihrimah Nefise DURDAĞ

Erzurumspor'un yöneticilerinin Erzurumspor'a hiç bir katkıda bulunmadığını ifade eden Erzurumspor taraftarları  Gazeteniz Günebakış’a açıklamalar da bulundu.

Furkan Yıldız, "Erzurumspor için beklentimiz kümeye düşmemesi kümeye  Erzurumspor yöneticilerimizin  bazıları sahip çıkıyor bazıları ise  sahip çıkmıyor. Erzurumspor tam lige çıkacağı zaman birden tekrar kümeye düşüyor. Bu durum hem kaptandan kaynaklı hem de yöneticilerden kaynaklı. Erzurum vatandaşları kendi memleketinin  takımına koruyup kollar ve sahip çıkar."

Metehan Bulut, "Erzurumspor ligde kalmaz. Çünkü disiplin yok, doğru dürüst oynamıyor. Erzurumspor’un teknik direktörü Hakan Kutlu 'da   sıkıntı yok. En başından beri gelseydi teknik direktör belki de ligde kalırdı. Temennimiz Erzurumspor’un kümede kalmamasıdır."

Hakan Özkan, "Erzurumspor bir başka takımı yendiği zaman kesinlikle ligde kalır. Erzurum taraftarları da gerçek manada sahip çıkıyorlar, ama yöneticileri sahip çıksaydı bugün bu halde olmazdı. Futbolcuları gerçekten iyi ama yöneticilerine geldiğimiz zaman örneğin transferlerinin yapılması gerekiyor, futbol taraflarının yerlerinin açılması gerekiyor, süper lige taşınması gerekiyor Erzurumspor’un buda bu da yöneticilerin sorumsuzluğundan kaynaklıdır. Bir maç sonunda ya yenilecek ya da yenecek."