?Fakire yardım kampanyası değil gönülleri onarma çalışması´

Teşekkürler ERBİRDER

Tarih: 01.01.0001 00:00
?Fakire yardım kampanyası değil gönülleri onarma çalışması´

Dilek BAYRAK

ERBİRDER Başkanı Recai Acar Uzundere´de minik yürekleri ısıttı. LCW giyim firmasının her yıl geleneksel olarak yaptığı köy okullarında okuyan öğrencileri giydirme projesine Erzurum´u eklettiren Acar,geçtiğimiz yıl ERBİRDER ve LCW ortak projesiyle Horasan´da 3000 öğrenciyi giyindirmişti.Projenin bu yılki ayağında Uzundere, Pasinler, Köprüköy ve Tekman bulunuyor.

ilk olarak Uzundere´de 920 öğrencinin hediyelerini teslim eden Erbirder Başkanı Acar, Başkan Yardımcısı Saki Akyüz, Uzundere Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı ,Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy ve Uzundere İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, birlikte dağıttılar.

Hediyelerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, Erbirder´in her öğrenciye bir hediye projesi kapsamında bu sene 10 bin 800 öğrenciye hediye verilecek.

Teslim töreninde hazır bulunan Uzundere Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı ,Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy ve Uzundere İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, Erbirder yöneticilerine teşekkür etti. Kısa bir konuşma yapan  Uzundere Belediye başkanı Halis Özsoy , zengin fakir ayrımı yapılmadan her öğrenciye verilen hediyeler gösteriyorki, bu bir fakire yardım kampanyası değil gönülleri onarma çalışmasıdır. Erbirder yöneticileri ve onların nezdinde Tedarikçi firma LCW´ye teşekkür ediyorum dedi.

Uzundere´de yapılan törende, önümüzdeki Günlerde Pasinler´de 3 bin, Köprüköy´de Bin 800 ve Tekman´da 6 bin 500 öğrencinin hediyelerini teslim edeceklerini açıklandı.

ERBİRDER Başkanı Acar; Önümüzdeki yıl ve daha sonraki yıllar Erzurum´un tüm ilçelerinde hediye dağıtımının devam edeceğini belirtti.