Fanatik Müdür´ün Erzurumspor sevgisi

Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Müdür Yardımcısı Özkan Yıldırım, maçlara gidemesede çok sevdiği BB Erzurumspor´u maketten görseli ile tribünden destekliyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Fanatik Müdür´ün Erzurumspor sevgisi

 

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

TFF 1. ligde maçlar başladı ancak korona virüs salgını ile mücadele kapsamında maçlar seyircisiz oynanıyor. Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında seyircisiz başlayan liglerde, bir çok futbol takımı ve spor kulübü ?Maket Taraftar´ projesini hayata geçirdi.Kazım Karabekir stadyumunda da seyircisiz oynanan Eskişehirspor maçında da, tribünde fanatik taraftarlardan Özkan Yıldırım ile çocularının maketten resimleri vardı. Fanatik Erzurumspor taraftarı Özkan Yıldırım, çocuklarının ve kendisinin bulunduğu maketi, maçtan önce tribünlerdeki koltuğa yerleştirdi. Mavi beyazlı renklere gönül veren aynı zamanda Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdür Yardımcısı Özkan Yıldırım, bir ilke imza attı.

TARAFTARLARA DA ÇAĞRIDA BULUNDU

BB Erzurumspor sevgisinin hiçbir zaman tartışılamayacağını gösteren Özkan Yıldırım, kendisi ile  çocukları 13 yaşındaki Musab Ömer ve 9 yaşındaki Ahmed Said´in resimlerinin yer aldığı maketi, tribündeki koltuğa yerlvştirvrek takımını yalnız bırakmadı. Yıldırım ailesi,  Eskişehirspor maçında yasak olmasından dolayı bedenen stad´da olamasalarda yaptırdıkları görsel ile büyük beğeni topladılar.  Mavi-beyazlı takımın fanatik taraftarlarından biri olan Özkan Yıldırım, çocukları Musab Ömer ve Ahmed Saidin mavi beyazlı formalarla çekilmiş resminden hazırlattığı maket fotoğrafını, tribünlerdeki koltuğa yerleştirdi. Konu ie ilgili görüşlerini belirten ölge Müdür yardımcısı Özkan Yıldırım, tüm taraftarların aynı çalışmayı  Adana Demirspor maçında yapmalarını beklediğini söyledi.