Fatih Terim´in sağlık durumu iyi

Test sonuçları pozitif çıkınca Koronavirüse yakalandığını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim´in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Fatih Terim´in sağlık durumu iyi

Sinan AYDIN

 

Türk futbolunun önemli ismi olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Koronavirüse yakalanmıştı. Önceki gün kendi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak test sonucunun pozitif çıktığını açıklayan Fatih Terim, futbol dünyasını üzmüştü. Terim´in kızı Buse Terim Bahçekapılı, tecrübeli teknik adamdan yeni bir haber olmadığını, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Sosyal medyadan son gelişmeleri paylaşan Buse Terim Bahçekapılı, "Bugün yeni bir haber yok, dün ile aynı. Babam iyi. Daha iyi olacak, biliyorum. Bugün bizler aile fertleri olarak pek iyi değiliz ama iyi olacağız. Bu hastalık şu anda hepimize olabilir, hepimizde olabilir ve farkında bile olmayabiliriz. Bu yüzden uyarıları dinleyin, kalabiliyorsanız evde kalmaya devam edin. Hepinizin iyi dileklerini okuyorum ve hislerimizin karşılıklı olduğunu bilmenizi istiyorum" dedi. Buse Terim, babası Fatih Terim´in sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı.

 

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

 

Fatih hocanın sağlık durumu hakkında tedavi gördüğü özel hastaneden bilgilendirme geldi. Açıklamaya göre; Fatih Terim´in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmadığı belirtildi. Corona virüsü testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim´in durumuyla ilgili tedavi gördüğü özel hastaneden açıklama yapıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim´in klinik bulgularının iyi olduğu belirtilerek, "Covid - 19 testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim´in Sağlık Bakanlığı yönergelerinde belirtilen tedavi protokolüne hastanemizde başlanmıştır. Klinik bulguları iyi olan Terim´in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır. Hastamızın durumu yakından takip edilmektedir" denildi.

.