FATİH ERBAKAN ERZURUM’A GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, Erzurum İl Kongresi’ni gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi.

Tarih: 23.08.2023 17:42
FATİH ERBAKAN ERZURUM’A GELİYOR

www.erzurumgunebakıs.com /İhsan Kumru

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adanan Bozan, Yeniden Refah Partisi’nin Erzurum İl Kongresi’ni gerçekleştirmek için hazırlık yaptıklarını belirtti. Adnan Bozan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Kongresi’ne, Yeniden Refah Partisi Genel başkanı Doktor Fatih Erbakan’ın da katılacağını söyledi.

Adnan Bozan, “9. Eylül Cumartesi günü Allah naip ederse Erzurum İl Kongresi’ni yapacağız. Erzurum İl Kongremize, Genel Başkanımız Doktor Fatih Erbakan Bey de katılacak. Ayrıca milletvekillerimizden ve Genel Başkan Yardımcısı olan teşkilat mensubu arkadaşlarımız, çevre illerdeki il başkanlarımız gelecekler. Biz de Erzurum’daki tüm seçilmiş siyasi partilerin il başkanlarını, ilçe başkanlarını davet edeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarını (STK) davet edeceğiz. Mevcut belediye başkanlarımızı, Erzurum’daki bir milletvekili hariç 5 milletvekilimizi davet edeceğiz. Salonumuz tutuldu. İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde saat 9 Eylül saat 14.00’te nasip olursa kongremizi yapacağız. Ayrıca Genel Başkanımızın onuruna teşkilatlarımıza Erzurum’da bir yemek vereceğiz. Genel Başkanımızın kalacağı otele kadar bütün çalışmalarımızı tamamladık. Billboardlarda 1 hafta kala kongremizi ilan edip, halkımıza duyuracağız. Çalışmalarımızı bu şekilde devam ettireceğiz. Genel başkanımızı Havuzbaşı’ndan Mehteran Takımı ile salona götüreceğiz. Amacımız halkımızla genel başkanımızı buluşturup, birlikteliklerini sağlamayı hedefliyoruz. Vatandaşımızın genel başkanımızı yakından tanımasını eğer bir problemleri, sıkıntıları varsa birebir görüştürülmesi noktasında biz köprü oluşturmak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu şekilde yapacağız. Havaalanında genel başkanımızı aldıktan sonra Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi önünde Erzurum yazan yerde atlı sporcularımızla, Dadaş Bar Ekibi ile genel başkanımızı karşılayacağız. İnşallah partimize, davamıza, Erzurum’a yakışır bir çalışma gerçekleştireceğiz. Tabii en önemlisi genel başkanımızın Erzurum ile ilgili problemlerimizi, sıkıntılarımızı anlatacağız. Yapılmasını istediğimiz, halkımızın istediği istihdamın, üretimin sağlanması noktasında projelerimizi genel başkanımıza ifade edeceğiz. Bu konuda inşallah neler yapılacak? Ne tür eksikliklerimiz var? Bunları kongrede dile getireceğiz. Bütün Erzurum halkını kongremize davet ediyoruz. Kapılarımız sonuna kadar açık. İl kongremize gelen vatandaşlarımıza elimizden gelen her türlü hizmeti vermeye sağlayacağımızı şimdiden ifade etmek istiyorum.”