Fenerbahçe transferi bitirdi!

z transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olarak dikkatleri çeken Fenerbahçe, bir transfer bombası daha patlatıyor.

Tarih: 31.07.2023 12:30
Fenerbahçe transferi bitirdi!

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor.Takımı İsmail Kartal'a emanet eden sarı-lacivertlilerde transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor.2023/2024 sezonunu zirvede tamamlayarak şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertliler birçok yıldız ismi renklerine bağladı.Kanarya, başta Edin Dzeko ve Dusan Tadic gibi dünyaca ünlü yıldızlar olmak üzere pek çok takviye gerçekleştirdi.Eksik görülen mevkileri güçlendirmek için hummalı bir çalışma içerisine giren yönetim, bir transferi daha bitirdi.

MERT MÜLDÜR'DE İŞLEM TAMAM

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe'nin adı Galatasaray ile de anılan milli futbolcu Mert Müldür ile her konuda anlaştığını duyurdu.Sarı-lacivertlilerin Mert Müldür transferi için İtalyan ekibine 3.5 milyon Euro + bonuslar ödeyeceği belirtildi.Kanarya'nın 24 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.Mert'in gün içerisinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği aktarıldı

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLADI

Fenerbahçe, Mert Müldür transferi için Sassuolo ile anlaşma sağlandığını açıkladı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada "Milli Futbolcu Mert Müldür'ün kalıcı transferi konusunda İtalya'nın Sassuolo kulübü ve futbolcu ile de prensip anlaşmasına varmıştır. İki futbolcu transferlerini tamamlamak üzere İstanbul'a davet edilmiştir." ifadelerine yer verildi. Mert Müldür kariyerinde 197 maçta forma giydi.

24 yaşındaki oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

1.84 boyundaki sağ bekin güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro.  HABER MERKEZİ