Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamadı! Kulüp aranıyor

Fenerbahçe'de transfere yoğunlaşmışken yönetim çalışmalarına devam ediyor.

Tarih: 12.09.2023 12:19 Güncelleme: 12.09.2023 12:24
Fenerbahçe

Hem Şampiyonlar Ligi'nde hem Süper Lig'de başarı hedefleyen Fenerbahçe, transfer sezonunun kapanmasına kısa süre kala çalışmalarını hızlandırdı.

YOĞUN FİKSTÜR

Süper Lig’de 4. hafta itibarıyla verilen milli ara sonrası Fenerbahçe, 17 Eylül Pazar günü Antalyaspor’u konuk edecek. Sarı-lacivertlileri bu müsabaka ile birlikte yoğun bir maç trafiği bekliyor. 21 Eylül Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland ile Kadıköy’de karşılaşacak.

3 gün sonra deplasmanda Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak Fenerbahçe, hafta içi mesaisinde (28 Eylül) yine Başakşehir ile lig maçına çıkacak. İsmail Kartal’ın öğrencileri, 1 Ekim Pazar günü gündüz maçında Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

 

Fenerbahçede beklentileri karşılayamadı Kulüp aranıyor

 

 

21 AYRILIK

Arda Güler başta olmak üzere Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha, Willian Arao, Enner Valencia, Samatta, Gustavo Henrique, Serdar Dursun ve Eyüp Akcan ile yollarını ayıran Fenerbahçe; Joao Pedro, Emir Ortakaya, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Arda Çağdaş, Yusuf Kocatürk ve Yiğit Efe Demir'i de kiralık göndermişti.

HABER MERKEZİ