Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gelişmesi! Paylaşım geldi

Süper Lig verilen milli arada çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sakatlanan Ferdi Kadıoğlu ile ilgili sıcak gelişme yaşandı.

Tarih: 10.09.2023 21:42
Fenerbahçe

Süper Ligin 5'inci haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan idman; koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman, çift kale maçlarla noktalandı.

TWENTE MAÇINDA SAKATLANMIŞTI Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu'nda Twente ile oynadığı maçın ardından ağrı hisseden Ferdi Kadıoğlu'nun sol kalça kasığında 2. derece yırtık olduğu açıklanmıştı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: “UEFA Konferans Ligi Play off turunda Twente ile oynanan maç sonrası ağrı şikayetleri bulunan Ferdi Kadıoğlu’nun Acıbadem Sağlık Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Görüntüleme sonucunda sol kalça kasında 2. derece yırtık tespit edilen başarılı oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. Ferdi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede takıma yeniden dönmesini bekliyoruz.”

HABER MERKEZİ