Fenerbahçe'den 2 bomba daha!

Fenerbahçe transfer haberleri: Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu Jorge Jesus yönetiminde 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor.

Tarih: 14.07.2023 11:58
Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri: Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu Jorge Jesus yönetiminde 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan ve 5 ismi kadrosuna katan sarı-lacivertlie ekip, iki isim için daha transfer planlarını belirledi ve 18 milyon Euro'luk bir bütçeyi gözden çıkararak atağa kalktı. 

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2022-2023 sezonuna Jorge Jesus yönetiminde iyi bir başlangıç yapsa da, sezonu 80 puanla 2. sırada tamamladı.Ziraat Türkiye Kupası'nda ise final oynama başarısı gösteren Jesus'un öğrencileri sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı ve kupayı kazanan taraf oldu.Karşılaşma sonrası ise Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, takımdan ayrılığını açıklarken, yeni teknik direktör İsmail Kartal oldu.

TRANSFER SEZONUNA HIZLI BAŞLADI

Yeni sezon için hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını yürüten Fenerbahçe, transfer sezonuna hızlı başladı.

İlk olarak Ryan Kent'i kadrosuna kattığını duyuran sarı-lacivertli ekip, ardından Edin Dzeko'yu açıkladı.

İrfan Can Eğribayat'ın ise satın alma opsiyonunu kullanan Kanarya; Alexander Djiku, Umut Nayir ve Sebastian Szymanski'yi de renklerine bağladığını duyurdu.

MERT MÜLDÜR İLE BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞILDI

Sol beke Kent, forvete Dzeko ve Umut Nayir, stopere Djiku, 10 numaraya da Szymanski'yi alan Fenerbahçe sağ bekte de mutlu sona çok yakın.Sarı-lacivertli yönetim milli takım forması da giyen Mert Müldür ile daha önce her konuda anlaşma sağlamış iş futbolcunun formasını giydiği Sassuolo'yu iknaya kalmıştı.

Fenerbahçe, Serie A temsilcisi ile 7.5 milyon Euro'dan başlayan bonservis pazarlığında 2.5 milyon Euro'ya inmeyi başardı.

Sarı-lacivertli ekipte tüm bu gelişmeler yaşanırken, yeni sezon için de transfer çalışmaları başlamıştı. Bu doğrultuda 5 ismin transferinde mutlu sona ulaşan Kanarya, 2 isim için daha transfer planını belirledi ve atağa kalktı. 

LİVAKOVİC VE BECAO İÇİN 18 MİLYON EURO

Rusya kampında oynadığı iki maçı da kazanamayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal savunmayı güçlendirmek istiyor. Yönetime bu yönde rapor verilirken, sarı-lacivertli yönetim de daha önce görüştüğü iki futbolcu için kesenin ağzını açtı.

Atalanta'nın da istediği ve 7 milyon Euro teklif ettiği Becao için Fenerbahçe Udinese'ye 9 milyon Euro'luk öneri sundu.

D. Zagreb kalecisi Livakovic için en son yapılan 7.5 milyon Euro'luk teklif 9 milyon Euro'ya çekildi.

Villareal, tecrübeli kaleci için 6 milyon Euro'dan yukarıya çıkmıyor. Bu rakamlar, iki transferde de Kanarya'ya bir adım öne çıkardı. HABER MERKEZİ