Ferdi Piyi ve ekibi gece gündüz mesai yapıyor...

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, temizlik çalışmalarına ağırlık verdi. Cadde ve sokaklar sabunlu suyla yıkanarak sonbahar temizliği yapılıyor.

Tarih: 10.10.2022 11:12
Ferdi Piyi ve ekibi gece gündüz mesai yapıyor...

Sinan AYDIN

Erzurum’da cadde ve sokaklar sabunlu suyla yıkanarak sonbahar temizliği yapılıyor. Büyüehir Belediyesi’ne bağlı temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, temizlik çalışmalarına ağırlık verdi. Temizlik illeri Şube Müdürlüğü görevine yeni atanan Ferdi Piyi yönetimindeki temizlik ekipleri, cadde ve sokakları köpüklü suyla yıkayıp, halkı temiz bir Erzurum'a uyandırmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Sonbahar soğuklarının iyiden iyiye kendisini gösterdiği şu sıralarda, asfalt sezonunu bitiren BüyüehirBelediyesi,  temizlik çalışmalarına da ağırlık verdi.

FERDİ PİYİ VE EKİBİ GECE GÜNDÜZ MESAİ YAPIYOR

Bu kapsamda temizlik işleri ekiplerince önceden belirlenen cadde ve sokaklarda sabunla yıkama çalışması yapılıyor. 2 su tankeri, 2 süpürge aracı ve çok sayıda personelin katıldığı temizlik çalışmasında, gece yıkanan sokaklar Erzuruma yakışır hale getiriliyor. Halkın her zaman hizmetin en iyisini hak ettiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in temizlik işleri şube müdürlüğü görevine getirdiği Ferdi Piyi,ekipleri ile birlikte pırıl pırıl bir Erzurum için gvcesini gündüzüne katarak mesai harcıyor. Şehir merkezi ve Şükrüpaşa bölgesinde humalı bir çalışma içerisinde ken fotoğraf karelvrine tansıyan ekipler, semt sakinlerinin de takdirini kazanıyor. Vatandaşlar, temizlik ekiplerine teşekkür edip 'kazasız belasız hayırlı işler' temennisinde bulunuyorlar.