FERİT KELEŞ’E TEŞKİLATLARDAN YAKIN İLGİ

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Ferit Keleş, teşkilatlara yönelik gezilerini sürdürüyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
FERİT KELEŞ’E TEŞKİLATLARDAN YAKIN İLGİ

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Ferit Keleş, teşkilatlara yönelik gezilerini sürdürüyor. Hafta sonunda Narman ve Tortum’un yanı sıra merkez ilçeler Yakutiye ve Palandöken ilçe başkanlıklarını ziyaret edip, partililerle görüş alışverişinde bulunan Fırat’a, teşkilat mensupları da yakın ilgi gösteriyor. Uzun yıllar AK Parti teşkilatlarında görev yapmasının yanı sıra gençliğiyle de büyük sempati toplayan Fırat, gittiği her ilçe teşkilatında uzun süre sohbet etme imkanı buluyor… 
AK Parti’nin eğitimci aday adayı Ferit Keleş, gençliği, dinamizmi ve çalışkanlığıyla dikkat topluyor. Aday adaylığını açıkladığı günden bu yana adeta arı gibi çalışan ve her gün 3-4 ilçeyi gezip, teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Keleş, teşkilatın içerisinden gelmesinin avantajını yaşıyor. Hafta sonunda Narman ve Tortum ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Keleş, her iki ilçe de 2’şer saatlik sohbetler gerçekleştirdi. Teşkilat mensuplarının daha da yakından tanımak için uzun zaman ayırdığı Ferit Keleş, gençliği ve dinamizminin yanı sıra konulara hakimiyetiyle de dikkat çekiyor.
Kendisine gösterilen ilgiden hayli memnun olduğunu ifade eden Ferit Keleş, “Hafta sonunda Narman ve Oltu ilçe teşkilatlarını ziyaret ettim. Her iki teşkilatımızda da son derece sıcak bir ilgiyle karşılandım. 2’şer saat onlarla sohbet ettik, ilçenin sorunlarını masaya yatırdık, yapılabilecekler üzerine konuştuk, görüş alışverişinde bulunduk. Sonrasında Yakutiye ve Palandöken ilçe teşkilatlarını ziyaret ettim. Burada da uzun yıllar teşkilatlarda görev yapmış olmam nedeniyle bana geniş bir süre ayırdılar. Tüm teşkilat mensuplarına, ilçe başkanlarına sıcak ilgilerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.